2023. 03. 23. csütörtök

Emőke
1 EUR 385 HUF
1 GBP 435 HUF

Akkumulátoros Riwall kerti gépek

A tavasz a kerti munkák legfontosabb időszaka. A hosszú tél után ilyenkor számtalan munkálatot kell elvégezni, hogy nyáron élvezhessük munkánk gyümölcsét.

Meg kell lazítani a télen elhanyagolt füvet, le kell nyírni a sövényt, metszeni a rügyező fákat, és felkészülni a vetésre. A kellemesre forduló időben nagyon jólesik megmelegedni, de a vezeték nélküli akkus technológia sokat segít a kert gondozásában.

A Riwall kerti gépei könnyedén megbirkóznak a nehezebb feladatokkal, és akár meredekebb talajon is számíthatunk rájuk.

Kerti munka Riwall kerti gépekkel

A Riwall sokféle kerti gépe közül az akkumulátorral működőek a legnépszerűbbek. Ezekkel sokkal kényelmesebb és gyorsabb elvégezni a nehéz fizikai munkát, hiszen nem kell a vezetékekkel bajlódni. A tavaszi kerti munkák során használhatunk akkus fűnyírót, sövényvágót, fűkaszát és láncfűrészt. Az akkus sövényvágó pillanatok alatt formára vágja a sövényt. A vastagabb faágakat akkus láncfűrésszel vághatjuk. Csendes, szénkefe nélküli technológiájának köszönhetően a több éves fejlesztés eredményeként megálmodott fűnyírók a korábban csak a benzinmotoros gépekre jellemző magas teljesítménnyel rendelkeznek.

Kézreálló gépeikkel a kerti munkák széles palettáját lefedhetjük. A cserélhető aksi mellé érdemes pluszban is vásárolni akkut, hogy hosszabb időre biztosítani tudjuk a folyamatos munkavégzést.

Fűnyírás könnyedén

Az akkus fűnyíróval a kert olyan távoli sarkait is rendbe tehetjük, ahol nem áll rendelkezésre áramforrás vagy nem ér el odáig a kábel. A praktikusan megtervezett Riwall akkus fűnyíró az elektromos és benzines társaihoz hasonlóan nagy fűgyűjtő kosárral rendelkezik, amivel növényi trágyázáshoz vagy állatok etetéséhez is gyűjthető a nyesedék, vagy választhatjuk a fűapríték szétterítést is.

Az akkumulátoros működés halk és a gyorsan tölthető, tartós aksik zéró károsanyag-kibocsátással működnek. Ha a töltésüket napelemes forrásból tudjuk biztosítani, használatuk kifejezetten pénztárca- és környezetkímélő megoldás.

Szeretnél robotfűnyírót?

Ha nincs kedved hosszú órákig tologatni a fűnyírót keresztül-kasul a kertben, válassz önjáró robotfűnyírót, ami programozással vagy távirányítással is működik. Az esőérzékelős funkcióval ellátott gép több irányból vágó éles pengékkel van felszerelve, így mindig tökéletes munkát végez. A robotporszívóhoz hasonlóan beprogramozható fűnyíró karbantartás-mentesen teszi a dolgát, míg a gazdája mással foglalatoskodik. Fűgyűjtő tartállyal nem rendelkezik, a levágott füvet biotrágyaként oszlatja el a talajon.

A Riwall Pro akkus gépei versenyképes áron vásárolhatóak meg a PLAZAWEB.HU szezononként változó termékkínálatából. A túlmelegedés elleni védelemmel ellátott technológia használata kockázatmentes, hiszen minőségi kifogás esetén a webáruház nagykereskedelmi partnerei automatikusan cserélik az akkumulátort./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Géplábak – Szintezőtalpak
Mindent a gépépítésről Az ipari géplábak olyan nagy teherbírású gépek fontos alkatrészei, amelyek számos célra használhatók. Elsősorban nagyméretű …

További cikkek