2022. 01. 28. péntek

Károly, Karola
1 EUR 358 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Programajánló
  • »
  • Zoób Katival folytatódik a Dresszkód című kiállítássorozat – Meghosszabbítják a Terítéken-kiállítást

Zoób Katival folytatódik a Dresszkód című kiállítássorozat – Meghosszabbítják a Terítéken-kiállítást

A Dresszkód: szecesszió című kiállítás után egy kortárs divattervező legenda, Zoób Kati öltözeteiből nyílik kiállítás január második felében a budapesti Ráth György-villa összes termeiben.
Az Iparművészeti Múzeum állandó kiállításával közösen megtekinthető ruhaköltemények jelenthetik a 2022-es év első meghatározó múzeumi élményét a fővárosban. A kiállítás ráadásul nem csak viseleteket, hanem Zsolnay ihlette Zoób Kati-ékszereket is felvonultat majd, amelyek méltó kiegészítői a divattervező ruháinak.
A Ráth-villában (VI. Városligeti fasor 12.) a hét folyamán – szombat kivételével – még látható a Körforgásban: Romani Design című kiállítás és a kortárs iparművészek adventi dekorációi is szintén január 2-ig díszítik a villa termeit. Az Iparművészeti Múzeum gyűjteményéből ősszel nyílt Terítéken című luxuskerámia-válogatás a nagy érdeklődés miatt pedig három hónappal tovább, április 3-ig lesz látogatható a Vajdahunyad várban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

ZSOLNAY ÖRÖKSÉGKEZELŐ NKFT. PROGRAMAJÁNLÓ             január 24–31.   Mi dolgunk a világon? Vörösmarty versszínházi est …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum