2022. 09. 29. csütörtök

Mihály
1 EUR 412 HUF
1 GBP 456 HUF

Újpesti BorVíkend jó hangulatban, minden korosztály számára

Borok, falatok, jó dalok. A 2021. szeptember 10-12. között megrendezésre kerülő Újpesti BorVíkenden 23 borászattal, két pálinkáriummal és kiváló gasztro kiállítókkal találkozhatunk. Csapolt söreivel itt debütál a Pannonhalmi Főapátság Sörfőzdéje, és vendégül látnak egy Gin Tonic Bárt is. A vasárnap elsősorban a családoké: arcfestés, szüret a gyerekeknek, Kalap Jakab és a Majorka színház bábelőadásai valamint az Apacuka zenekar szórakoztatják a kicsiket. A kiállító borászatok pedig papa-mama ajánlatokkal készülnek a szülőknek.

Az esemény 2021. szeptember 10-11-12-én Újpest szívében, az M3 metro végállomásánál, a Szent István téren kerül megrendezésre.

A tavalyi évben már BorVíkend néven aratott a nagy sikernek örvendő Újpest jól ismert borfesztiválja, ami 2018 óta a város programsorozatának szerves részévé vált. Idén is több mint húsz borászattal, két pálinkáriummal és négy gasztro kiállítóval találkozhatunk. A nagyközönség számára újdonságként mutatkozik be, egyben náluk debütál a Pannonhalmi Főapátság Sörfőzdéje, és lesz Gin Tonic Bár is, ahol a márkanagykövet mixer különleges kínálatát élvezhetjük, miközben kézműves kiállítók termékeiben is gyönyörködhetünk.

Kínálatuk összeállítása során nagy figyelmet fordítottak arra, hogy minden idelátogató borszerető igazán magas szintű élményhez jusson. A Facebook oldalukról elérhető Kóstolófüzet a borászatok és termékeik bemutatása mellett különlegesen összeállított kóstoló útvonalakat valamint a fesztiválon megjelenő streetfood kiállítók kínálatához illesztett borajánlót is tartalmaz.

Szombaton délután népzene, néptáncosok és a szekszárdi Muslincák kórus szórakoztatják a nagyérdeműt. Pénteken és vasárnap Jász András szaxofonja fokozza a hangulatot.

A kiváló társaság mellé az önfeledt időtöltéshez zenei aláfestésként segítségül hívják a legjobb magyar dalokat, hogy esténként igazi házibuli hangulatban merülhessünk el a borok sokszínű, csodálatos világában!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A hagyományoknak megfelelően 2022. szeptember 29-én, csütörtökön 16 órától tartanak megemlékezést Tompa Mihályról, a költőről elnevezett könyvtárban (…

További cikkek

A hagyományoknak megfelelően 2022. szeptember 29-én, csütörtökön 16 órától tartanak megemlékezést Tompa Mihályról, a költőről elnevezett könyvtárban (…