2022. 05. 20. péntek

Bernát, Felícia
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

Álllásbörze az Avasi Közösségi Térben

Állásbörzét szervez a Miskolci Önkormányzat a Dialóg Egyesülettel és a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézménnyel (MESZEGYI) közösen. A rendezvény a „Szociális város rehabilitáció – Avas szoft programok folytatása” című projekt részeként valósul meg.  Az állásbörzén az érdeklődök tájékoztatást kapnak az aktuális képzési- és álláslehetőségekről.

A rendezvényen részt vesz az ADECCO Kft., a HRC Group, a Miprodukt Kft., a Humán Existence Kft. és a Prohumán HR Szolgáltató.

Az állásbörze időpontja: 2017.08.15.         1000 – 1300

Helyszíne: Avasi Közösségi Tér (3529 Miskolc, Szentgyörgy u. 42-44.)

A „Szociális város rehabilitáció – Avas szoft programok folytatása” című projekt kiemelt feladata a közösségfejlesztés, a nehéz helyzetbe került emberek támogatása, a segítségnyújtás az egyéni problémák megoldásában. A programban több közösségi és egyéni szintű társadalmi integrációs projekt valósul meg.
Az álláskeresők az Avasi Közösségi Térben található információs pontban hasznos tanácsokat kaphatnak a munkaerő-piaci lehetőségekről, de a szakemberek alternatívát nyújtanak a szabadidő hasznos eltöltésére is, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum