2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

NYITOTTAN A VÁROSRA

A PONTközPONTban zárul a Részvétel Hete

A PONTközPONT az utolsó helyszíne Miskolc város kezdeményezéseként induló Részvétel Hete programsorozatnak. Január 22-én mutatkozik be a hely a rendezvényen Részvételi Pontként. A város egyik legrégebben működő civil közösségi terében színes programkavalkád, illetve a hozzájuk kapcsolódó közösségek, szakemberek várják a résztvevőket.

 

Délután három órától öt óráig zajlanak az események a Weidlich udvarban (Széchenyi 19.), ezek között kitűzőkészítés, tervezőnaptár készítése, társasjátékozás, süteménysütés, polaroid fotósarok az első órában. A második órában a Pontközpont bemutatására vállalkoznak a házigazdák. Jelen lesz a szívpárnaprogrammal Oláhné Lajtos Julianna. De az érdeklődők megnézhetik a magyar néptánctanfolyam bemutatóját is. Boncsér Gábor zenél és interaktív hangszerbemutatót tart.

A jelenlévők gyertyainstallációt készítenek közösen. Az esemény pezsgőzéssel és közösségi beszélgetéssel zárul.

 

A PONTközPONT az új évben is nyitva lesz. Régi és újonnan  induló programjaival csalogat a közösségi térbe. Folytatódik Kishonthy-Kardos Rita testorientált coach interaktív előadássorozata és a férfiaknak szóló Apakényeztető program, de újra elindul a korábban nagy népszerűségnek örvendő HR tanácsadás Szőllősi Andreával,   valamint további érdekes előadásokra, gyermek és felnőtt rendezvényekre is számíthatnak a látogatók.

 

A közösségi tér hétköznaponként elérhető Miskolc belvárosában, azok számára, akik jóízű beszélgetésekre vágynak. A gyermekkel érkezők igénybe vehetik az ételmelegítési, pelenkázási lehetőségeket és természetesen a játékpolcnál is elidőzhetnek. Érdemes benézni! Az aktuális programokról a szerveződés közösségi oldala nyújt információt.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum