2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 387 HUF
1 GBP 440 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Programajánló
  • »
  • Kálmán Makláry Fine Arts Galéria a világ legnagyobb múltú művészeti vásárán a brüsszeli BRAFA-n

Kálmán Makláry Fine Arts Galéria a világ legnagyobb múltú művészeti vásárán a brüsszeli BRAFA-n

Az idén új időpontban és új helyszínen rendezik az eklektikájáról híres brüsszeli művészeti vásárt, a BRAFA-t. A világ legrégebbi és egyik legmeghatározóbb művészeti vásárán immáron 14. alkalommal vesz részt egyedüli magyarként a Kálmán Makláry Fine Arts Galéria.

A 67. BRAFA Art Fair-en 15 ország 115 tekintélyes galériája mutatja be kvalitásos műtárgyait, melyek minden művészeti áramlatot, eredetet és művészettörténeti korszakot lefednek; a régészettől a kortárs művészetig, beleértve a festészetet, bútorokat, szobrászatot, ékszereket, törzsi művészetet, designt, képregényeket stb.

„A legfontosabb a vásár értékeinek megőrzése: az alkotások minősége és hitelessége, a stílusok és korszakok sokszínűsége, az elegáns és letisztult hangulat.” – hangsúlyozta Beatrix Bourdon, a vásár ügyvezető igazgatója.

Makláry standján a tőle megszokott magas színvonalon prezentálja a galéria művészeit: Reigl Judit, Hantai Simon, Francois Fiedler fantasztikus festményei mellett a magyar és a koreai kortárs művészeket is.

Kiállított művészek: Reigl Judit, Hantai Simon, Francois Fiedler,Sam Havadtoy, Kucsora Márta, BarabásiLab, Suh Jeong-Min, Ilhwa Kim, Hur Kyung-Ae, Sung Pil-Chae, Lim Dong-Lak Stand: 110A vásár időpontja: 2022. 06. 19. – 06.26.A vásár helyszíne: Brüsszel, Brüsszel Expo, Heysel

https://www.brafa.art/en https://kalmanmaklary.com/art-fairs/brafa-art-fair-bruxelles-2022

fotó: KMFA archív

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek