2023. 02. 4. szombat

Ráhel, Csenge
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF

Hajdú Balázs a gimnáziumi rajztanárának köszönheti stand-upos karrierjét 

Péntek este egy szenzációs humorista kvartettel folytatódik a Comedy Club 

 Ó, azok a csodás diákévek, amikor még önfeledt és könnyed hangulatban teltek a napjaink! Bizonyára mindenkinek vannak kellemes emlékei azokból az időkből. Hajdú Balázsnak és Szabó Balázs Máténak biztosan – és most meg is osztják velünk! A két humorista diákcsínyekről, iskolai interakciókról és emlékezetes sztorikról legendázik másik két stand-upos nagyágyú társaságában a Comedy Club péntek esti epizódjában. 

 

Folytatódik a Comedy Central nagysikerű stand-upos műsorfolyama! A Comedy Club soron következő epizódjában egy szenzációs humorista kvartett áll színpadra: Fülöp Viktor, Hajdú Balázs, Litkai Gergely és Szabó Balázs Máté az iskolai élményeikről, diákcsínyeikről mesél, természetesen minden régi sztorit őrülten viccesen tálalva.

 

Nekik, négyüknek nem volt kifejezetten szükség az egymás közötti egyezetetésre a műsorban szereplő témák felosztását illetően, hiszen mindnyájan más-más háttérrel rendelkeznek, és különböző perspektívából mesélik el az iskolai élményeiket; Litkai tanárgyerekként – immáron pedig szülőként –, Fülöp tanárként, Hajdú beugró tanárként, Szabó pedig jelenleg is tanulmányait folytató egyetemistaként.

Az én előadásom inkább a diákok oldaláról fog szólni, hiszen jelenleg is egyetemre járok, és a gimnáziumi éveim sincsenek még nagyon messze mögöttem, szóval én ezt az irányt hozom” – mesélte Szabó Balázs Máté.

 

„Volt egy év, amikor én is iskolában tanítottam, félállásban, szóval nekem van némi tapasztalom a tanári oldalról is. Közgazdász vagyok, így gazdasági tárgyakat tanítottam, raktározást meg ügyvitelt – miközben én életemben nem tanultam raktározást. Ez elég sok szürreális és szórakoztató szituációt szült, amiről a műsorban is mesélni fogok” – árulta el Hajdú Balázs, aki első stand-upját a gimnáziumi rajztanárának adta elő, majd később a humoristakarrierje elején is segítette őt.

 

Természetesen csínyekből sem volt hiány egyiküknek sem. Szabó rengeteg szaktanári és osztályfőnöki figyelmeztetést gyűjtött be a gimiben a tanórák alatti trécselés és levelezés okán, Hajdú pedig időnként kilógott a közeli sörözőbe a földrajzóra előtti szünetekben. Tehát mindketten sok-sok kellemes és vicces pillanatot őriznek az általános és középiskolás éveikről, összetartó osztályközösségekre és nagyszerű pedagógusokra emlékeznek vissza, és többek között ezekről is beszámolnak péntek esti produkciójukban, Litkai Gergely és Fülöp Viktor társaságában. 

 

Comedy Club: A csengő a tanárnak szól? október 14-én, 21:00-tól a Comedy Centralon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…