2022. 01. 24. hétfő

Timót
1 EUR 358 HUF
1 GBP 428 HUF

Gasztrohétvégék – Disznótoros

Hagyományos disznótoros vigasság készül a Mexikó-völgyben! 2022. január 15-én szombaton 11 órától kifulladásig tart majd a vidám összejövetel, hogy az év kedvelt ízekkel jó hangulatban kezdődjék.

 

 

 

 

 

 

Sült hurka, kolbász, oldalas, toroskáposzta, üstben főtt húsleves, hagymás vér, csülkös cipó a kínálatban. Az első kétszáz vendég ajándék kóstolót és forróitalt kap. Déltől hangulatkeltő örökzöld melódiák fűszerezik a jókedvet, egy órától muzsikál az Agyagbanda. A program állatbarát, a kültéri helyszínre házikedvencekkel is érkezhetnek a vendégek.

A gasztroprogram egy hatrészes sorozat első rendezvénye a Miskolci Kulturális Központ szervezésében a Diósgyőri Party-Service kivitelezésében. A kezdeményezés a TOP-6.9.2-16-MI1-2017-00003-LEGYÜNK EGYÜTT, TEGYÜNK EGYÜTT! projekt kapcsán jön létre. A következő alkalom február közepén Kocsonyahétvége március közepén Bográcsoshétvége lesz.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

ZSOLNAY ÖRÖKSÉGKEZELŐ NKFT. PROGRAMAJÁNLÓ             január 24–31.   Mi dolgunk a világon? Vörösmarty versszínházi est …

További cikkek

Palócleves
Hozzávalók: 75 dkg hús /lehet sertés és marha is/ 75 dkg zöldbab 50 dkg burgonya 4 evőkanál olaj 1 púpozott evőkanál liszt 2 dl tejföl …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum