2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Városi majális a Népkertben – felhőtlen kikapcsolódás az egész családnak

Igazi önfeledt programra várják a kicsiket és nagyokat május 1-én a Népkertben, ahol különleges produkciók, sztárfellépők, Cirkusziskola és Air Track Show is szórakoztatja a közönséget. Itt lesz Bereczki Zoltán, valamint Varga Miklós és a Band is.


Hat professzionális akrobata, egy tizenkét méteres csúcstechnológiás légszőnyeg és egy monumentális bemutató, ez az Air Track Show. Tehetséges fiatalok, akik hivatásszerűen űzik az extrém sportokat. Nemzetközi szintre fejlesztett koreográfia tele duplaszaltókkal, csavarokkal, hihetetlen egyedi mutatványokkal. És mindezt a nézők is kipróbálhatják!

Fellép az EMeRTon díjas színész, arany- és platinalemezes, Fonogram díjas énekes, Bereczki Zoltán. Az ország egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett sokoldalúsága tesz igazán különlegessé. A miskolci közönséget legnépszerűbb slágereivel örvendezteti meg.

A legendás énekes, Varga Miklós is koncertet ad a Band-el. Pályafutását meghatározó alakítása az István, a király címszerepe. Természetesen, a híres rockoperából is elhangzanak majd dalok a koncerten, de az Európát is együtt énekelheti vele a közönség.

Egész nap elérhető lesz a Cirkusziskola, ahol a gyerekek kipróbálhatják magukat a cirkuszi életben. Elsajátíthatják a zsonglőrködés tudományát, megtanulhatják egyensúlyban tartani a testüket és megismerhetik a bűvészek titokzatos trükkjeit.

Látványos kísérletek, interaktív bemutatók, mágikus ragacs, alumínium plakett öntés és temérdek buborék várja az érdeklődőket a MAKakadémia Játszóházban. A Miskolci Egyetem Anyagtudományi Karának játszóházában az is kiderül, mivel foglalkozik egy anyagmérnök.

Fellép a Miskolci Mazsorett Együttes a Ködmön Formációs Táncegyüttes és a Spider Mentőcsoport kutyás bemutatóját is láthatja a közönség. Lesz ugrálóvár, trambulin, lézerharc, extrém íjászat, buborék foci, vidámpark, lovagoltatás, arcfestés, csillámtetoválás. A legkisebbeket pedig a Csiribiri együttes szórakoztatja majd.

Május elsején tehát izgalmas, ingyenes programokkal várják a szabadba vágyókat  11-órától  egészen este fél hétig. Irány a Népkert!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek