2021. 09. 19. vasárnap

Vilhelmina
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Új szereplő várja a kicsiket a Ciróka Babakoncerten

A Miskolci Szimfonikus Zenekar nagyon fontos küldetésének tekinti, hogy a zenében rejlő hihetetlen élményt és lehetőségeket minden korosztállyal megismertesse. Mivel aki egyszer „eljegyezte” magát a zenével, annak az egész életét és gondolkodásmódját meghatározza és jobbá teheti. A 0-3 éves korosztály számára a Ciróka babakoncertek nyújtanak rendhagyó körülmények között páratlan klasszikus zenei élményt.
Kitárulnak Zeneország kapui: a Ciróka-hangversenyeken a Miskolci Szimfonikus Zenekar művészei és barátai egy kalandos felfedező útra hívják az apróságokat. Eddig megismerhettük már Zümit a méhecskét, Fáncsit a kiselefántot, Cirmikét a kiscicát és Borókát a kisrókát, a következő alkalommal egy új szereplő lép majd színre. Természetesen a forgatókönyv összeállítása során az az egyik elsődleges szempont, hogy a néhány hónapos karon ülők és az izgő-mozgó egy-három éves babák is aktívan kivehessék részüket a közös játékból kísérőikkel együtt.
A konvencióktól eltérő interaktív koncerteken játékos, vidám és önfeledt szórakozásnak lehet részese minden csöppség. Mesebeli történeteken keresztül ismerkedhetnek meg a hangszerek világával, az ölbéli- és körjátékok során pedig ritmusérzékük és zenei hallásuk is tökéletesedik. A zene csodás erejének köszönhetően olyan élmények részeseivé válhatnak a legkisebbek is, amelyek egy életen át elkísérik őket.
A Ciróka sorozatban kényelmes, bababarát környezettel várjuk a közönségünket. A műsorok szakmai programjának kialakításán zenepedagógusok, zenészek és gyakorló szülők dolgoztak, akik figyelembe vették a gyerekek speciális igényeit. Itt nem a megszokott értelemben vett zenei nevelés a célunk, hanem elsősorban egy élményt szeretnénk nyújtani, amely magával ragadja őket mindenféle kötöttség és elvárás nélkül. Felkelteni a figyelmüket, és olyan zenei ingerekkel körülvenni őket, amelyeket otthoni környezetükben talán nem kapnak meg. Célunk, hogy mind a gyermekek, mind a felnőttek jól érezzék magukat koncertjeinken. A koncert népszerűségére való tekintettel egy nap 2 alkalommal is találkozhatnak velünk a kisgyermekes családok!
Várunk mindenkit szeretettel!

Ciróka Interaktív koncert a 0-3 éves korosztály számára bababarát környezetben
Helyszín: Művészetek Háza, Galéria
Forgatókönyvíró és műsorvezető: Bukáné Kaskötő Marietta
2017. április 02. vasárnap 10.30, 16.00

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A XXI. Nemzetközti-Magyar Fotószalon díjazott fotóinak kiállítása. Kiállító fotósok: Babos Attila, Balázs - Fülöp Emese, Barakonyi Károly, Bárdos Ta…

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum