2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

Új szereplő várja a kicsiket a Ciróka Babakoncerten

A Miskolci Szimfonikus Zenekar nagyon fontos küldetésének tekinti, hogy a zenében rejlő hihetetlen élményt és lehetőségeket minden korosztállyal megismertesse. Mivel aki egyszer „eljegyezte” magát a zenével, annak az egész életét és gondolkodásmódját meghatározza és jobbá teheti. A 0-3 éves korosztály számára a Ciróka babakoncertek nyújtanak rendhagyó körülmények között páratlan klasszikus zenei élményt.
Kitárulnak Zeneország kapui: a Ciróka-hangversenyeken a Miskolci Szimfonikus Zenekar művészei és barátai egy kalandos felfedező útra hívják az apróságokat. Eddig megismerhettük már Zümit a méhecskét, Fáncsit a kiselefántot, Cirmikét a kiscicát és Borókát a kisrókát, a következő alkalommal egy új szereplő lép majd színre. Természetesen a forgatókönyv összeállítása során az az egyik elsődleges szempont, hogy a néhány hónapos karon ülők és az izgő-mozgó egy-három éves babák is aktívan kivehessék részüket a közös játékból kísérőikkel együtt.
A konvencióktól eltérő interaktív koncerteken játékos, vidám és önfeledt szórakozásnak lehet részese minden csöppség. Mesebeli történeteken keresztül ismerkedhetnek meg a hangszerek világával, az ölbéli- és körjátékok során pedig ritmusérzékük és zenei hallásuk is tökéletesedik. A zene csodás erejének köszönhetően olyan élmények részeseivé válhatnak a legkisebbek is, amelyek egy életen át elkísérik őket.
A Ciróka sorozatban kényelmes, bababarát környezettel várjuk a közönségünket. A műsorok szakmai programjának kialakításán zenepedagógusok, zenészek és gyakorló szülők dolgoztak, akik figyelembe vették a gyerekek speciális igényeit. Itt nem a megszokott értelemben vett zenei nevelés a célunk, hanem elsősorban egy élményt szeretnénk nyújtani, amely magával ragadja őket mindenféle kötöttség és elvárás nélkül. Felkelteni a figyelmüket, és olyan zenei ingerekkel körülvenni őket, amelyeket otthoni környezetükben talán nem kapnak meg. Célunk, hogy mind a gyermekek, mind a felnőttek jól érezzék magukat koncertjeinken. A koncert népszerűségére való tekintettel egy nap 2 alkalommal is találkozhatnak velünk a kisgyermekes családok!
Várunk mindenkit szeretettel!

Ciróka Interaktív koncert a 0-3 éves korosztály számára bababarát környezetben
Helyszín: Művészetek Háza, Galéria
Forgatókönyvíró és műsorvezető: Bukáné Kaskötő Marietta
2017. április 02. vasárnap 10.30, 16.00

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

ZsÖK programajánló augusztus 15-22. Múzeum Utca Plusz Időpont: augusztus 18–21. Helyszín: Káptalan utca Összművészeti kavalkád veszi birtokba a …

További cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…