2023. 02. 7. kedd

Rómeó, Tódór
1 EUR 391 HUF
1 GBP 438 HUF

Tanársztorik és kisebbségi anekdoták a Comedy Club új évadjában

Péntektől folytatódik a népszerű stand-upos műsorfolyam

 A Fiatal Félőrültek Estje keretében tizenkét ifjú és újonc humorista debütált a Comedy Centralon, ám most itt az idő, hogy a humorcsatorna „nagykutyái” is mikrofont ragadjanak. A Comedy Club október 7-től egészen novemberig érkezik új részekkel minden héten, és olyan stand-uposok új fellépéseit láthatják a tévénézők, mint Litkai Gergely, Csenki Attila, Hajdú Balázs, Benk Dénes, Kertész Ricsi és a Lakatos-Musimbe páros.

 

Október 7-én a Comedy Central nagysikerű tehetségkutatója, a Magyarország, szereplek! felfedezettjei alkotnak parádés duót a Békével jöttünk című előadásban. Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis bemutatják, milyen terézvárosi romaként vagy hatodik kerületi afrikaiként Magyarország, és miféle őrületesen vicces helyzetekbe sodorták őket a sztereotípiák.

 

Egy héttel később nem kettő, hanem mindjárt négy fellépő foglalja el a Comedy Club színpadját: Fülöp Viktor, Litkai Gergely, Szabó Balázs Máté és Hajdú Balázs A csengő a tanárnak szól estben régi iskolai sztorikat elevenít fel és reflektál a magyar oktatás abszurditásaira. Mik a lehetőségei egy tanár-diák szerelemnek? Vajon mivel foglalkozik egész nap egy portás? És a döglött halak hogyan kerültek a szertárba? Minden kiderül október 14-én, 21:00-tól!

 

A világegyetem összefüggéseire keresi a választ Litkai Gergely. Miért? című előadása nem fél feltenni a legfontosabb kérdéseket életünk apróbb összefüggéseivel kapcsolatban legyen szó a színes mosásról vagy az univerzum határait feszegető témákról.

 

A hónap utolsó péntekén Kertész Ricsi mutatja be, milyen is az igazi magyar gógyi a Megoldjuk okosba’ című műsorban. Végül november 4-én Benk Dénes és Csenki Attila közös performanszába kapcsolódhatnak be a tévénézők.

 

Comedy Club új epizódok október 7-től minden pénteken 21:00-tól a Comedy Centralon!

 

  1. 07. – Lakatos László, Musimbe Dennis: Békével jöttünk
  2. 14. – Szabó Balázs Máté, Litkai Gergely, Hajdú Balázs, Fülöp Viktor: A csengő a tanárnak szól?
  3. 21. – Litkai Gergely: Miért?
  4. 28. – Kertész Ricsi: Megoldjuk okosba’
  5. 04. – Benk Dénes és Csenki Attila estje

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek