2022. 06. 29. szerda

Péter, Pál
1 EUR 399 HUF
1 GBP 462 HUF

Tájékoztató a múzeumi nyitvatartással kapcsolatban

Tájékoztatjuk a Herman Ottó Múzeum közönségét a múzeum nyitvatartásának változásáról:

2020. július 25-én, szombaton a Miskolci Galéria Rákóczi-háza (Miskolc, Rákóczi u. 2.), valamint a Színészmúzeum Thália-ház (Miskolc, Déryné u. 3.), zártkörű rendezvény (Miskolci Grafikai Triennálé ünnepélyes díjátadó) miatt 14.00 órától látogatható!

 

2020. július 31-én, pénteken intézményünk Múzeumi szakmai nap című rendezvénye miatt valamennyi kiállítóhelyünk zárva tart!

Megértésüket köszönjük!

 

 Kedves látogatónk!

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a díjátadón a közönség részvétele korlátozott számban lehetséges, ezért amennyiben a szabad helyek a regisztrációs határidő lejárta előtt betelnek, több jelentkezést nem tudunk fogadni. Erről munkatársaink értesítik a jelentkezőt. Megértésüket köszönjük!

 

A Múzeumi Műsorral összefüggő részletes tájékoztatót itt olvashatja: Tájékoztató MM, a linken le is tud iratkozni, ha nem szeretne további üzenetet kapni. Bízunk azonban abban, hogy Önt továbbra is érdeklik a múzeumi hírek.

 

Tájékoztatjuk, hogy a Múzeum népszerűsítése céljából a Múzeum eseményein kép- és hangfelvétel készülhet, a képeket a Múzeum saját honlapján és közösségi oldalain közzé teheti. A rendezvényen történő részvétellel Ön hozzájárul a kép- és hangfelvételek készítéséhez és azok közzétételéhez.

 


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum