2022. 07. 7. csütörtök

Apollónia
1 EUR 410 HUF
1 GBP 482 HUF

Színes programokkal készülnek a miskolci fürdők a hosszú hétvégére

Az ünnepi hosszú hétvége már augusztus 16-án elkezdődik a Selyemréti Strandfürdőben, ahol ez a péntek a népi mesterségek és a népi emlékek ápolása köré csoportosul. Gyógynövény-bemutatóval indul a nap, a Diósgyőri Alkotóház népi játszóházában pedig csuhé babát és textil játékokat készíthetnek a kisebbek, de több más népi mesterséget is kipróbálhatnak és lesz íjász tanoda is. A talpalávalóról az Agyagbanda gondoskodik.

A minőségi ételek és italok kedvelőit a Miskolctapolca Barlangfürdő várja augusztus 17-én és 18-án a II. Gourmet Zipnikkel. A gasztrovilág jeles képviselői szombaton és vasárnap a fürdőélmények mellé különleges ételeket és a csúcsborászatok legjobb borait kínálják az érdeklődőknek.

Retro Nyárzáró augusztus 19-én, a hétfői pihenőnapon a Miskolctapolcai Strandfürdőben. Családi vetélkedőn bizonyíthatnak a lángos- és a palacsintaevés bajnokai, az apukák a szívószálas szörpivó versenyen is összemérhetik ügyességüket. A kisebbek több ingyenes ugrálóvárban játszhatnak, az igazi retro strandélményről pedig Dévényi Tibi bácsi pöttyös labdás diszkó-partija gondoskodik.

A programokról bővebben a strandok honlapján és facebook oldalán olvashatnak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Újra telefonos csalók!
A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén ismét megjelent az a csalási forma, amikor telefonhívás alkalmával pénzintézetek alkalmazottjának…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum