2022. 09. 24. szombat

Gellért, Mercédesz
1 EUR 406 HUF
1 GBP 461 HUF

Spéci koncertekkel folytatódik a Zsolnay 360 – minikoncertek sorozat!

Úgy tűnik, imádják a pécsiek a 360 fokban rögzített, teljesen élőszerű koncertfelvételeket, mert a Kéméndi Trio előadását már közel ötezren nézték meg a Youtube-on! A folytatásban jön a Balkan Fanatik, a Cedar Knoll és a Pannon Filharmonikusok zenészeiből alakult kamara vonószenekar Dés Lászlóval!

Az országban ritkaságnak számító, high-tech felvételek lényege, hogy az előadás teljes atmoszféráját rögzítik 360 fokban, így a közönség online részese lehet a koncertnek, kedvére forgathatja és közelítheti a képet.

 

A Zsolnay Örökségkezelő sorozatának következő előadása május 14-étől látható. A Balkan Fanatik koncertje egyesíti a zenei kultúrákat és stílusokat, legyen szó hiphopról, népdalokról, elektronikus vagy a világzenéről.

 

Ezt követően május 19-én a Cedar Knoll mutatkozik be az online térben. A Pécsi Tudományegyetemen verbuválódott banda „igazi felsőoktatási zenekar”. Első EP-jük, a 2018-ban megjelent Lighten My Burden sok rajongót szerzett nekik.

 

Dés László visszatérő vendég lesz mostanában Pécsen. A Pannon Filharmonikusok zenészeiből alakult kamara vonószenekarral készült 360 fokos online koncertjét május 21-től láthatja a közönség, de aki inkább élőben élvezné a legenda hangját, az június 7-én, a Kodály Központban személyesen is átélheti a varázst.

 

Az előadások Youtube-on követhetők ingyenesen. A Pécsi Programok Youtube-csatornája:

https://www.youtube.com/channel/UCvvvbOWfrR1uE87mQ37a06Q

A teljes élmény érdekében ajánlott nagy felbontást választani!

A feltöltéstől számított 30 napig látható minden elkészült minikoncert.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

ÉVADNYITÓ HANGVERSENY
2022.szeptember 25. 19.30 Müpa – Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem A Nemzeti Filharmonikus Zenekar hagyományosan egy nappal Bartók Béla halálána…

További cikkek