2021. 12. 6. hétfő

Miklós
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Spéci koncertekkel folytatódik a Zsolnay 360 – minikoncertek sorozat!

Úgy tűnik, imádják a pécsiek a 360 fokban rögzített, teljesen élőszerű koncertfelvételeket, mert a Kéméndi Trio előadását már közel ötezren nézték meg a Youtube-on! A folytatásban jön a Balkan Fanatik, a Cedar Knoll és a Pannon Filharmonikusok zenészeiből alakult kamara vonószenekar Dés Lászlóval!

Az országban ritkaságnak számító, high-tech felvételek lényege, hogy az előadás teljes atmoszféráját rögzítik 360 fokban, így a közönség online részese lehet a koncertnek, kedvére forgathatja és közelítheti a képet.

 

A Zsolnay Örökségkezelő sorozatának következő előadása május 14-étől látható. A Balkan Fanatik koncertje egyesíti a zenei kultúrákat és stílusokat, legyen szó hiphopról, népdalokról, elektronikus vagy a világzenéről.

 

Ezt követően május 19-én a Cedar Knoll mutatkozik be az online térben. A Pécsi Tudományegyetemen verbuválódott banda „igazi felsőoktatási zenekar”. Első EP-jük, a 2018-ban megjelent Lighten My Burden sok rajongót szerzett nekik.

 

Dés László visszatérő vendég lesz mostanában Pécsen. A Pannon Filharmonikusok zenészeiből alakult kamara vonószenekarral készült 360 fokos online koncertjét május 21-től láthatja a közönség, de aki inkább élőben élvezné a legenda hangját, az június 7-én, a Kodály Központban személyesen is átélheti a varázst.

 

Az előadások Youtube-on követhetők ingyenesen. A Pécsi Programok Youtube-csatornája:

https://www.youtube.com/channel/UCvvvbOWfrR1uE87mQ37a06Q

A teljes élmény érdekében ajánlott nagy felbontást választani!

A feltöltéstől számított 30 napig látható minden elkészült minikoncert.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Rotary egész évben keresi a lehetőséget arra, hogy jószolgálati tevékenységet végezzen, ezt tanúsítják az év közben végrehajtott jószolgálati cselek…

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum