2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Nyugdíjas Dalkörök Megyei Találkozója Szikszón

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége, Szikszó Város Önkormányzata támogatásával, ez évben ötödik alkalommal rendezi meg, a „Nyugdíjas Dalkörök Megyei Találkozója” elnevezésű kulturális seregszemléjét, 2016. május 20-án, 10. órai kezdettel, Szikszón, az Inkubátor Házban.
Az egész naposra tervezett szikszói program központjában, a nyugdíjas klubok, szervezetek öntevékeny kórusai/dalárdái mérik össze tudásukat-, előadói készségüket.

A szakértő zsűri ekkor válogatja ki azokat a dalköröket/kórusokat, akik részt vehetnek Csillebércen, a 2016. szeptember 8-10-én megrendezésre kerülő, Nyugdíjas Dalkörök Országos Találkozóján.  Összesen várhatóan hatan juthatnak be a csillebérci döntőbe. A Nyugdíjasok Országos Szövetsége, a Nyugdíjas Érdekvédelmi Konferenciához kapcsolt, nyugdíjas EXPO -val és szabadidős programokkal színesített, Országos rendezvény keretében kívánja megszervezni, a Nyugdíjas Dalkörök Országos Találkozóját.

A Dalkörök Vetélkedőjét Teszárovics Miklós a BAZ Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége elnöke nyitja meg, és köszöntőt mond Füzesséri József Szikszó város polgármestere.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum