2022. 06. 25. szombat

Vilmos
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Kettős jubileum – Jótékonysági est a Miskolci Nemzeti Színházban

A Magyar Rákellenes Liga és a Borsod-Abaúj- Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház 2020. március 10-én Gálaestet szervez a Liga és az egészségügyi intézmény Teljes Gégeeltávolításon Átesett Betegek Klubja megalakulásának 30. évfordulója alkalmából a Miskolci Nemzeti Színház nagytermében.

A gálaest célja – a jubileumi megemlékezés mellett – a jótékonyság: az egészségügyi intézmény onkológiai osztálya számára a kezelésekhez szükséges orvostechnikai eszközök beszerzése a fő prioritás, amelyet a Magyar Rákellenes Liga miskolci szervezete kiemelt programként kezel.

A jótékonysági esten elismert művészek lépnek fel, akik felismerve a kezdeményezés jelentőségét, önzetlen támogatásukról biztosították a gála szervezőit.

Az est háziasszonya és rendezője Radnai Erika színművész.

A fellépők: Cselepák Balázs, Jancsó Dóra,  Kamarás Máté, Pál Dénes, Szécsi Viktória, Varga Andrea, a Miskolci Szimfonikus Zenekar és a ZENITA.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum