2022. 06. 25. szombat

Vilmos
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Ismét Múzeumok Éjszakája a könyvtárban

A Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (3530 Miskolc, Mindszent tér 2.) 2022. június 25-én, a Szent Iván-naphoz legközelebbi szombaton kapcsolódik a Múzeumok Éjszakája programjához. A hagyományos rendezvényen ezúttal is színes produkciók várják az érdeklődőket.

 

 

 

 

 

 

A Múzeumok Éjszakájára 2 év szünet után kerül ismét sor a könyvtárban. Az este nyitásaként fél héttől Beri Áron gitárjátékát hallgathatják meg. Ugyanebben az időpontban indul a Lévay József Muzeális Könyvtárban az a tárlatvezetés, melynek során Lévay József és Tompa Mihály írói barátságáról tudhatnak meg érdekességeket. A tárlatvezetés minden órában várja majd azokat, akik szeretnék megismerni a muzeális gyűjtemény egyedi darabjait. A könyvtár udvarán 19 órától már a Mintha Zenekaré lesz a színpad, majd este 8-tól a Klassz-Jazz szórakoztatja a közönséget. Az est zárásaként előbb 21 órától a Róka Lánya formáció, majd 23 órától a Before The Last zenéje kínál kellemes időtöltést a legkitartóbb vendégeknek. A program során az újonnan beiratkozottak kedvezményes tagsági díj ellenében regisztrálhatnak. A rendezvényen való részvétel mindenki számára ingyenes.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum