2022. 06. 29. szerda

Péter, Pál
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

III.MISKOLCI ÖRÖMÜNNEP

2019.07.20. szombat 10-21 óra

A III. Miskolci Örömünnep helyszínéül a páratlan szépségű Tapolcai rétet választottuk, ahol a csörgedező Hejő-patak és a lankás dombok  feledtetik velünk a rohanó hétköznapok dolgos világát. Szeretnénk, ha a város ezen részén is lenne ilyen jellegű kulturális rendezvény, mely ebben a romantikus és jól megközelíthető természeti környezetben összekapcsolja a különböző városrészek lakóit.
Mi is az az Örömünnep?
Az Örömünnep páratlan természeti környezetben egy nagy-nagy ÖRÖMNAP megélése EGYÜTT.
Az ország első Örömünnepét Veszprémben rendezték meg 2014 nyarán. A veszprémi Örömünnep népszerűségét és sikerét látva egyértelmű igény mutatkozott egy hasonló rendezvény megszervezésére Miskolcon is, így a kezdeményezéshez 2016-ban csatlakozott Miskolc városa. A lelkesedés és önzetlen jóakarás, tettrekész segítőkre és támogatókra talált. A miskolci civilek páratlan összefogásával és őszinte adakozásával bőséges, minőségi, változatos és minden korosztályt megszólító programkínálat állt össze, mely példaértékű lehet minden város számára. A siker garanciája a résztvevő civilek, akik az Örömünnep jóhírét viszik családjaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek, ezáltal nemcsak a rendezvény népszerűségét növelik, hanem igazán örömtelivé, családivá varázsolják a Miskolci Örömünnepet. A nagy érdeklődésre való tekintettel 2017-ben újra megszerveztük és örömmel tapasztaltuk, hogy a helyiek lelkesedése töretlen, sőt tovább fokozódott. Idén bővült a szervező csapat és még gazdagabb programkínálattal várjuk a kedves látogatókat a Miskolci Örömünnepre.
A Miskolci Örömünnep hiánypótló fesztivál a környéken, ahol az egészségtudatos családok hasznosan és önfeledten tölthetnek együtt egy örömteli napot páratlan természeti környezetben. A programok összeállításánál fontos szempont volt, hogy minden korosztály megtalálja a kedvére való és örömteli tevékenységeket. A rendezvényen főleg természetes alapanyagú vásárfiák és ételek gazdagítják lelki örömünket, egészséges életmódot hirdető előadások növelik szellemi tudatunkat, és a résztvevők testük karbantartására is lehetőséget kapnak: különféle masszázsok, testkezelések, mozgási lehetőségek közül választhatnak a látogatók. Úgy gondoljuk, hogy Miskolctapolca turisztikai programkínálatát méltón gazdagítja egy ilyen kulturális rendezvény, ami idegenforgalmi szempontból jelentős vonzó hatással lehet úgy erre a városrészre, mint Miskolc város egészére nézve is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hogyan védhetjük ki, hogy mobiltelefonjainkat lehallgatásra használják?   Amióta az emberiség kommunikációs eszközöket használ, azóta vanna…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum