2021. 12. 6. hétfő

Miklós
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

III.MISKOLCI ÖRÖMÜNNEP

2019.07.20. szombat 10-21 óra

A III. Miskolci Örömünnep helyszínéül a páratlan szépségű Tapolcai rétet választottuk, ahol a csörgedező Hejő-patak és a lankás dombok  feledtetik velünk a rohanó hétköznapok dolgos világát. Szeretnénk, ha a város ezen részén is lenne ilyen jellegű kulturális rendezvény, mely ebben a romantikus és jól megközelíthető természeti környezetben összekapcsolja a különböző városrészek lakóit.
Mi is az az Örömünnep?
Az Örömünnep páratlan természeti környezetben egy nagy-nagy ÖRÖMNAP megélése EGYÜTT.
Az ország első Örömünnepét Veszprémben rendezték meg 2014 nyarán. A veszprémi Örömünnep népszerűségét és sikerét látva egyértelmű igény mutatkozott egy hasonló rendezvény megszervezésére Miskolcon is, így a kezdeményezéshez 2016-ban csatlakozott Miskolc városa. A lelkesedés és önzetlen jóakarás, tettrekész segítőkre és támogatókra talált. A miskolci civilek páratlan összefogásával és őszinte adakozásával bőséges, minőségi, változatos és minden korosztályt megszólító programkínálat állt össze, mely példaértékű lehet minden város számára. A siker garanciája a résztvevő civilek, akik az Örömünnep jóhírét viszik családjaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek, ezáltal nemcsak a rendezvény népszerűségét növelik, hanem igazán örömtelivé, családivá varázsolják a Miskolci Örömünnepet. A nagy érdeklődésre való tekintettel 2017-ben újra megszerveztük és örömmel tapasztaltuk, hogy a helyiek lelkesedése töretlen, sőt tovább fokozódott. Idén bővült a szervező csapat és még gazdagabb programkínálattal várjuk a kedves látogatókat a Miskolci Örömünnepre.
A Miskolci Örömünnep hiánypótló fesztivál a környéken, ahol az egészségtudatos családok hasznosan és önfeledten tölthetnek együtt egy örömteli napot páratlan természeti környezetben. A programok összeállításánál fontos szempont volt, hogy minden korosztály megtalálja a kedvére való és örömteli tevékenységeket. A rendezvényen főleg természetes alapanyagú vásárfiák és ételek gazdagítják lelki örömünket, egészséges életmódot hirdető előadások növelik szellemi tudatunkat, és a résztvevők testük karbantartására is lehetőséget kapnak: különféle masszázsok, testkezelések, mozgási lehetőségek közül választhatnak a látogatók. Úgy gondoljuk, hogy Miskolctapolca turisztikai programkínálatát méltón gazdagítja egy ilyen kulturális rendezvény, ami idegenforgalmi szempontból jelentős vonzó hatással lehet úgy erre a városrészre, mint Miskolc város egészére nézve is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Rotary egész évben keresi a lehetőséget arra, hogy jószolgálati tevékenységet végezzen, ezt tanúsítják az év közben végrehajtott jószolgálati cselek…

További cikkek

Kalandokkal tűzdelt 25. Jubileumi Mikulás Rally után beszélgetek Juhász Csabi raliversenyzővel. Megosztanád a portál olvasókkal, hogy miként is sik…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum