2021. 10. 21. csütörtök

Orsolya
1 EUR 362 HUF
1 GBP 428 HUF

Igen-igen-igen…! Csoportos házasságkötés a Romantikaünnepen!

A romantika fővárosában, Gyömrőn idén is felcsendülnek a boldogító igenek. Május 24-én újra csoportos házasságkötést tartanak, amelyre várják a jelentkezőket.

„A házasságkötés önmagában is eufórikus, életre szóló élmény. Csoportos változatát azoknak ajánljuk, akik valami igazán különlegesre vágynak, nincs idejük a szervezésre vagy szűkösek az anyagi kereteik. Az önkormányzat átvállalta házasságkötés díját és biztosítja a helyszínt, továbbá vendégül látja a párokat a pezsgős koccintásra is. E mellett a fesztivál együttműködő partnereinek ajándéka a fotózáshoz az esküvői jármű, a menyasszony megjelenését pedig kérésére profi sminkesek, fodrászok és segítőik frissítik fel a nagy eseményre. A szertartás végén ráadásul kisorsolunk egy párt, akit egy római hétvégével is megajándékoznak a Romantikaünnep szervezői.
Ha a fiatal házasok arra is vállalkoznak, hogy előadják Shakespeare szerelmes sorait este az erkélyjelenet-versenyen, dupla eséllyel utazhatnak az örök városba! A legjobb felnőtt előadópáros jutalma ugyanis úgyszintén egy római vakáció” – mesélte a tavaly útjára indult, rendhagyó kezdeményezésről Gyenes Levente polgármester.
A romantikus helyszíneiről, ősfás parkjáról, tavairól méltán híres, pezsgő városban, Gyömrőn egyébként május 19-25 közt tarják a romantika hetét. A Romantikaünnep alatt több mint húsz helyszínen, több mint ötven, döntő többségében ingyenes programmal, például esküvői show-val, kívánsággyertyák úsztatásával, színdarabokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket.
Bővebb információ: www.romantikaunnep.hu, facebook.com/romantikaunnep

Jelentkezés a csoportos házasságkötésre: Török Tiborné Erika +36630/3817320
Jelentkezés az erkélyjelenet-versenyre: Kamarás Ivett +3670/9325758

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum