2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Budapesten a világhírű autós show

A száguldás és csattanás hazai rajongóinak nagy örömére ötévnyi nemzetközi turnézást követően a díjnyertes TV műsoron alapuló és óriási népszerűségnek örvendő autós show végre Budapesten is látható lesz. A világ legnagyobb autós showja, amiben Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May és a titokzatos sofőr, Stig  is szerepel, most először érkezik hazánkba.
A Top Gear Live egy látványos autós show-t kínál izgalmas mutatványokkal, csattanásokkal, darabokra törésekkel, zuhanásokkal, speciálisan átalakított autókkal és természetesen a híres Top Gear humorral. Az önmagát tévés előzményekből kinövő show szélvészként söpört már végig a világ legnagyobb arénáin, teltházas előadásokat produkálva négy földrészen, most pedig látványos mutatványaival, szuper-verda parádéjával és a legabszurdabb átalakításokon átesett autóival látogat Magyarországra.

Az előadásokban szerepel a Top Gear három műsorvezetője – Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May – ahogy a hihetetlen precíziós vezetések, a bámulatos mutatványok, valamint a lélegzetelállító effektek és pirotechnikai trükkök is.  A Top Gear Live showra eddig a világ 1.8 millió autórajongója volt kiváncsi és a turné szolgál pár érdekes adattal: 135 kamion, 3 hajó, egy teherszállítórepülő, 94 autó és több mint 150 garnitúra abroncs szükségeltetik minden évben az előadások létrejöttéhez. Az előadásokra eddig a világ 1.8 millió autórajongója volt kíváncsi.

Az elmúlt 12 hónap folyamán a világ körüli turné keretében a Top Gear Live elképesztően látványos előadásokkal szórakoztatta nézőit az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Dél-Afrikában és Oroszországban, ráadásként pedig Varsóban rekord mennyiségű, 58.000 ember váltott jegyet a stadionban megrendezett Top Gear Live show-ra.  A Top Gear csapata ilyen előzményeket követően szórakoztatja majd első ízben a magyar közönséget. Saját bevallásuk szerint a műsorvezetők alig várják, hogy az akciókkal telepakolt show megérkezzen a magyar fővárosba – és ezzel aligha vannak egyedül.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum