2023. 12. 5. kedd

Vilma
1 EUR 379 HUF
1 GBP 442 HUF

Az Avasi Közösségi Kávézó III. születésnapja

Az Avasi Közösségi Kávézó III. születésnapja – 2017. október 27; 17:00
Szeretettel meghívjuk az Avasi Közösségi Kávézó 3. születésnapi eseményére!

Az Avasi Közösségi Kávézó egy most már három éve működő, helyi, közösségi igényekre reflektáló közösségi tér az Avas II: ütemében, amely pótolni igyekszik a meg nem épült művelődési és kulturális funkciójú helyek hiányát.

Annak eredményeként, hogy a Dialóg a Közösségekért Közhasznú Egyesület teret ad minden kívülről jövő kezdeményezésnek, már több kis avasi közösség is önálló életet él, mint például patchwork klub, kézműves klub, Avasi Fotó kör és az Avasi Paradicsom Közösségi Kert.

Mi mást is ünnepelhetnénk egy közösségi tér születésnapján, mint az abba nap-mint-nap életet lehelő embereket. Ezért egy olyan születésnappal készülünk, ahol vendégül látjuk a Kávézó közösségeit. Az egyik ilyen alulról jövő kezdeményezésből nőtte ki magát a Szólam klub, akik az est zenei aláfestését biztosítják.

A kávézó szülinapi tortáját az önkéntesek együtt készítik el, saját recept alapján.

Programok:

17:00 – Rendezvény kezdete, közösségek ünneplése, tortavágás,

18:00 – Szólam klub, Róka lánya koncerttel. Meghívott előadók: Szurdoki Judit festő, Mádli Bogi formatervező.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma meggyújtjuk a hit gyertyáját
A karácsonyra készülődés az adventi időszakkal kezdődik, közelebbről pedig advent első vasárnapjával. Ez nincs egy meghatározott naphoz kötve, de első…
Ahol a szívbetegség kezdődik
Szívelégtelenség és szívünk megváltozott energia-anyagcseréje  A szív és érrendszeri betegségek vezető haláloknak számítanak világszerte. 1  Ált…