2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Avasi Akciónap @ Avasi Közösségi Kávézó

A Dialóg a Közösségekért Közhasznú Egyesület több évre visszanyúló hagyományához híven, idén is meg rendezi „Avasi Akciónap” nevű rendezvényét. 2016. május 20-án, 09:00 és 18:00 között ismét összegyűlnek az avasi kisközösségek, hogy közös erővel hajtsanak végre egy olyan akciót, amely mindnyájuk életét hívatott jobbá tenni valamely módon. Idén, a rendezvény központját adó Avasi Közösségi Kávézót (3529 Miskolc, Szentgyörgy út 44.) fogjuk közösen szebbé tenni: zöldesítünk, virágot ültetünk a Kávézó előtti területen, hogy ezután még jobban essen a közösségi ülőpadon elfogyasztott kávé!

A nap programja a következőek szerint alakul:

09:00 – 11:00: Zöldesítés, kézműves foglalkozások

A Debreczeni Márton Mezőgazdasági és Földmérési Szakképző Iskola néhány 7. osztályos diákja csatlakozik hozzánk, hogy elkezdjük a Kávézó előtti terület beültetését növényekkel.

11:00 – 14:00: Avasi ruha csere-bere

Egyik kisközösségünk ruhacsere programot szervez, melynek lényege: a betérő hoz egy használt ruhát, cserébe pedig vihet egyet. Így hasznosulnak újra a már megunt, kinőtt ruhák.

14:00 – 16:00: Virágültetés

Nem csupán az Avasi Közösségi Kávézó előtti terület, hanem a belső tér is bezöldül, hiszen a Kávézó beltéri virágait átültetjük, ezzel segítve további növekedésüket.

16:00 – 18:00: Zenés fellépések

Hogy az egész napos munka után megjutalmazzuk magunkat, zenére lazulunk kcisit: fellép a Sky Fanatic zenekar frontembere, NahajPeee, valamint a Kisavas zenekarból Papp Dénes.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum