2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

Anyák Napi Zsongás a Holdam Egyesülettel

Május 1-én, Anyák Napján a Holdam Egyesület különleges meglepetéssel kedveskedik az édesanyáknak, és ezzel nyitja meg a május 1 és 8 között megrendezésre kerülő Születés Hete rendezvénysorozat miskolci programjait. ANYÁK NAPI ZSONGÁS címmel vasárnap 10 és 18 óra között, három helyszínen várják programokkal az édesanyákat és családjaikat.

A régiségvásár forgatagában, a Kossuth utca elején délelőtt 10 órától különböző mozgásformák kerülnek előtérbe: a Mozgástér elnevezésű rendezvényen lehetőség lesz részt venni egy-egy körjátékban, vagy közös néptánc tanulásban, a vállalkozó kedvűek pedig megtapasztalhatják a térjóga jótékony hatását is. A legkisebbeket hintaló-park csábítja szórakozásra.

Délután 14 órától anyakényeztető programok várják a regenerálódni vágyó édesanyákat a Holdam udvarban. Kivételesen csak magukra kell koncentrálniuk: Anyák napi ajándékként ingyenesen választhatnak a különböző kényeztető programokból, mint például a frissítő, a thai vagy a talpmasszázs, pránanadi kezelés, Aura Soma és Mátrix Color terápia, csontkovácsolás, valamint smink és stílustanácsok. Emellett sajátos, bensőséges hangulatú Holdkunyhó várja az érdeklődőket.

Délután 14 és 18 óra között Kézműves Udvar hívogatja a családokat a Zsongó Hárs kisvendéglőbe. A nagyokat kézműves foglalkozásokkal, a kicsiket pedig gyerekkonyhával várják a délután folyamán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum