2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

A nyuszi újra a múzeumba megy…

HÚSVÉT A MÚZEUMBAN – A nyuszi újra a múzeumba megy…

 A Herman Ottó Múzeum kiállítóhelyei nagypénteken és nagyszombaton is várják a látogatókat, a Pannon-tenger Múzeum és a Képtár húsvét vasárnap is nyitva tart, de a többi épület – a Pele lak kivételével –  ezen a napon már nem látogatható. Húsvétvasárnaptól ismét tárt kapukkal várja a látogatókat a lillafüredi Herman Ottó Emlékház!

A húsvéti ünnepek alatt, péntektől vasárnapig minden látogatónk 50%-os kedvezménnyel tekintheti meg a nyitva tartó kiállítási épületek tárlatait. A kedvezmény valamennyi jegytípusra érvényes.

Az ünnep alkalmából játékot is hirdetünk, melynek főszereplője is a nyuszi! A múzeum Görgey utcai főépületében elhelyeztünk néhány képet, amelyet a szorgalmas nyuszi festett az eltelt egy év alatt. A húsvéti festett műveket húsvétvasárnap a lillafüredi Emlékházban, a  Képtárban és a Pannon-tenger Múzeumban kereshetik a tapsifüles szemfüles rajongói.

Azon látogatók, akik a képek előtt saját magukat lefotózzák, majd a vicces, ötletes, vidám fotókat feltöltik a Herman Ottó Múzeum Facebook-oldalára, családi bérletet, vagy a Múzeumok Éjszakájára szóló belépőket nyerhetnek.  A nyertes képekről a közönség szavazatai döntenek. A legnagyobb tetszést kiváltó képek közül azokat jutalmazzuk, amelyek a múzeumi húsvét hangulatát is visszatükrözik. A képeket e-mailen is elküldhetik a  jelentkezes.hermuz@gmail.com címre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A XXI. Nemzetközti-Magyar Fotószalon díjazott fotóinak kiállítása. Kiállító fotósok: Babos Attila, Balázs - Fülöp Emese, Barakonyi Károly, Bárdos Ta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum