2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Véget ért a kínzóan érdekes sorozat

Tiffany Reisz Az úrnő című regénye a díjnyertes és nemzetközileg ismert erotikus sorozat, az Eredendő bűnösök negyedik és egyben befejező része. Bizonyára a sorozat összes rajongója feszülten várta az előző rész folytatását, hiszen az egy kínzó függővéggel ért véget néhány éve. Reisz sorozatának az egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy a kötetek külön is megállják a helyüket, ám kétségtelenül nagyobb olvasási élményt nyújtanak a sorrendben történő olvasásuk esetén.

Reisz regénye ezúttal sem mentes a fordulatoktól; Az úrnő méltó befejezése híres regénysorozatának. A befejező részben Norát a kegyelmet nem ismerő Marie-Laurie tartja fogva; Nora, hogy fenntartsa fogvatartója érdeklődését, történeteket mesél kapcsolatairól neki, mialatt szerettei azon ügyködnek, hogy kiszabadítsák. Vajon mi lesz Nora sorsa?

Reisz stílusa lebilincselő, története fantáziadús és karakterei izgalmasak; aki elkezdi Az úrnőt olvasni, számítson arra, hogy nem tudja majd letenni. A cselekmény dinamikus és részletesen kidolgozott. A regény borítóján nem véletlen a sakkbábu; minden szereplőhöz egy-egy sakkbábu kapcsolódik a regényben; e metaforát zseniálisan használja Reisz és bizonyára nem csak a sakkimádók fogják értékelni kreativitását. A narrátorok váltakoznak, így több szemszöget is megismerhet az olvasó, valamint a szereplők visszaemlékezései által egyre teljesebb képet kaphat a szereplőkről és magáról a történetről, ami ebben a részben áll igazán össze.

Új és régi szereplők is színesítik Reisz izgalmas regényét, melyben ezúttal valamivel kevesebb erotika kapott helyet, mint a sorozat eddigi köteteiben. Szerencsére a regény humorból sem szenved hiányt, ezért az amúgy is gördülékeny regény még szórakoztatóbbá válik.

Jó hír a sorozat rajongóinak, hogy nem kell végleg búcsút mondaniuk kedvenc regénysorozatuknak, hiszen további kötetek kerülnek megjelenésre a sorozat részeként, ám a folytatásban nem maga a történet folytatódik, hiszen a további kötetek (mint pl. a következő, A szent) előzményepizódként jelennek meg, így az olvasók jobban megismerhetik a szereplők múltját.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek