2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Újra élőben szól a Jazz a BJC-ben!

A cím ebben a formában nem teljesen tárgyilagos, ugyanis a jazz koncertek eddig is élőben zajlottak a BJC színpadán, azokat pedig a klub Facebook oldalán hetente 4-5 alkalommal követhette figyelemmel valós időben a nagyérdemű.

A pandémia okozta rengeteg negatívum között apró, de markáns pozitív hozadéka volt a közvetített koncerteknek, hogy azok a közvetítéseknek köszönhetően a klub befogadóképességénél jóval nagyobb közönségréteghez juthattak el. A fizikai korlátok nélkül élvezhető koncerteket vidéken és külföldön több ezren követték egy-egy alkalommal. Ebben a formában zajlott többek közt április 30-án az UNESCO Nemzetközi Jazz Nap is, melyhez a Budapest Jazz Club mellett a Fonó, Opus, If és Jedermann mellett több rangos vidéki helyszín is csatlakozott. Május 4-e óta azonban végre – igaz egyelőre csak védettségi igazolvánnyal – de élőben látogathatóak a klub koncertjei. A tavalyi sikeren felbuzdulva heti több alkalommal a BJC Bar Jazz sorozat keretében a hazai jazzélet kiválóságaiból alakult duók szórakoztatják a kávézóban helyet foglaló közönséget, ezek mellett pedig az igazi koncertélet is beindul. Májusban és júniusban a klub vendége lesz a Budapest Jazz Orchestra, Micheller Myrtill, a Studio11 Király Viktor vendégszereplésével, Borbély Mihály, Oláh Krisztián, Juhász Gábor és még sokan mások!

A klub az aktuális előírásokat betartva, sőt, azokhoz képest szigorúbb belső higiénés szabályzattal és ültetési renddel várja régi és új közönségét. A klub étterme, az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő BJC Bar és Bistro 11.30-tól 15.30-ig változatos heti menü kínálattal, délutántól pedig ínycsiklandó á la carte fogásokkal, különleges koktélokkal és csapolt sörökkel várja az enni-inni vágyó vendégeket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…