2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Lezárult a Mária Rádió Dalpályázata

Szeptember 15-én Gálakoncert

Lezárult a Mária Rádió Dalpályázata, melyre feltörekvő zenekarok, dalszerzők jelentkezését várták. A dalpályázat célja a magyar költők Istenes verseinek népszerűsítése, újszerű bemutatása volt, így a jelentkezők a kiírásnak megfelelő versek megzenésített formájával tudtak pályázni.  
A pályázat kifejezetten sikeresnek bizonyult, hiszen több, mint 100 beérkezett dalból közel 30-at díjazott a zsűri (ifj. Ott Rezső zeneszerző, fagottművész, Kindelmann Győző dalszerző, irodalmi szerkesztő). A műveket Arany, Ezüst és Bronz minősítéssel értékelték. A díjazott előadók bemutatkozási lehetőséget kapnak a Mária Rádió műsorában, valamint műveik bekerülnek a rádió kiemelt zenei tárába.

A pályázatot lezáró koncertre és eredményhirdetésre 2017. szeptember 15-én 18 órakor kerül sor a Budapest Lehel-téri Árpád-házi Szent Margit Templomban. A koncerten fellép a dalpályázat négy kiemelt előadója is.

A program részletei:
18:00 Szentmise
utána:
Köszöntő – Monostori László plébános atya
Anima Soni zenekar
Zsűri értékelése
Karmel Együttes
Gróf Georgina Zsófia
Oklevelek átadása
Katáng zenekar

Szeretettel várnak minden érdeklődőt. A program kb. 20:15-ig tart. A díjazott zenekarok névsora illetve bővebb információk a Mária Rádió honlapján olvashatóak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek