2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Könyvajánló: Bejössz nekem, Rosszfiú

Ki ne emlékezne az első szerelemre, a suli folyosóján lopott csókokra? Erről a csodálatos és egyben ijesztő érzésről mesél legújabb, Bejössz nekem, Rosszfiú című könyvében Farkas Andrea.

 

 

 

 

 

 

A rendkívül sikeres Smaragd wellness klinika sorozat első két részének fiatal szerzője most az első szerelmekről mesél a tőle megszokott érzékenységgel, humorral és fordulatokkal.

A Bejössz nekem, Rosszfiú főszereplője Réka, az érettségi előtt álló gimnazista. Az iskolaújság ügybuzgó munkatársa nehéz időket él át mostanában, mert eddigi legjobb barátai valamiért elpártolnak tőle. A szolid, „könyvmoly” lány leginkább láthatatlannak tartja magát, aki hiába szeretne feltűnni, vagy akár egy kicsit is hasonlítani az iskola celebjeihez, a harsány, belevaló, irigyelt csajokhoz, és a hasonlóan nagymenő srácokhoz, akiknek minden ujjukra tíz lány jut, ha akarják. Ilyen figura Zádori Dénes is, a sulilap kiszemelt címlapembere, aki egyszerre vonzza és taszítja Rékát. Végül a lány kapja feladatul, hogy interjút készítsen az alfahím, vagány, beképzelt, botrányhős fiúval. Mindeközben konfliktusok, olykor tettlegességig fajuló viták sorozata zajlik a folyosókon, az ebédlőben, és egy szülinapi bulin. Lesz-e végül békesség, újraépülhetnek-e a barátságok? Születhet-e szerelem tűz és víz között? Minden kérdésre ott lapul a válasz Andrea könyvében.

A 25 éves Farkas Andrea, horvát származású párjával, és a két és fél éves kislányunkkal jelenleg Makarskán lakik. Négy évvel ezelőtt egy nyári munka miatt érkezett Horvátországba nyelvet tanulni, ekkor ismerte meg a párját, akivel azóta is együtt élnek. Általános iskolás kora óta imád olvasni, történeteket kitalálni, és azokat papírra vetni.

Azoknak, akik szerették Andrea első két könyvét a legújabb, Bejössz nekem, Rosszfiú kötelező olvasmány!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek