2024. 04. 16. kedd

Csongor
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

Kapcsolat: Bonyolult

El lehet menekülni a múlt elől, vagy az előbb-utóbb úgyis utolér minket? A szerelem képes begyógyítani a legfájóbb sebeket, vagy örökké együtt kell élnünk a fájdalommal és a csalódással? Ezekre a szívfacsaró kérdésekre keresi a választ Büksi Zsuzsanna első könyve, a Kapcsolat: Bonyolult, amely tökéletes kikapcsolódást ígér a nyári hőségben.

A Kapcsolat: Bonyolult főszereplőjét, Hannát, a kiváló dokumentumfilmest többszörösen megsebezte az élet. Nemrég települt vissza Franciaországból, miután balesetben elveszítette szerelemmel szeretett férjét, Lucas-t. Évekkel ezelőtt egy kettős csalódás űzte őt külföldre. Egyszerre és együtt árulta el akkori szerelme, Gábor, és egykori iskolatársa, szívbéli barátnője, Zsófi. Ők ugyanis Hanna háta mögött összejöttek, majd házasságot kötöttek egymással és gyermekük is született. Ráadásul Hannát lelkiismeret-furdalás gyötri férje halála miatt, így próbálja újra összerakni darabokra tört életét. Eközben összefut a frissen csalódott Gáborral, aki szeretné helyreállítani kapcsolatát az egykor elhagyott lánnyal. Vajon sikerül-e neki? Hannának fel van adva a lecke. Elveszni a régi-új szerelemben? Hinni ismét abban, akiben egyszer már csalódnia kellett?
Büksi Zsuzsanna az elsőkönyves magyar szerző humorral, finoman bánik a szereplőivel, és olyan helyzeteket teremt, amelyekben magunkra is ismerhetünk, egy csipetnyi romantikával megfűszerezve. Az írónő civil életében kereskedőként dolgozik, de gyermekkora óta az írás és az olvasás szerelmese, így nagy álma válik valóra a könyv megjelenésével.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek