2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

Jennifer Probst mosolyt csal az arcunkra

A Keresd az alkalmat, Jennifer Probst legújabb romantikus sorozatának, a Keresd…-nek az első része. Valószínűleg sokak számára ismerősen cseng Probst neve, hiszen a Milliárdosfeleségek című sorozata nagy népszerűségnek örvend. Probst – aki ma már a New York Times bestsellerlistájának előkelő helyén található – már tizenkét éves kora óta ír, így gyermekkori álma vált valóra azzal, hogy íróvá vált.

Három barátnő, Kate, Kennedy és Aryling társkereső ügynökséget alapít, hogy segítsenek társra lelni minden szerelemre vágyónak. Kate, különleges képessége révén képes egy érintés által megérezni, hogy mikor izzik a levegő a szerelemtől, így amikor Slade Montgomery, válóperes ügyvéd betér az ügynökségbe, aggódva húga miatt, valamint kételkedve a lányok profizmusában, Kate tüstént érzi, hogy mennyire szikrázik a levegő kettőjük között, hiába elletétes a férfi szkepticizmusa az ő idealizmusával és a szerelembe vetett hitével. Kate munkája végett, kénytelen segíteni Sladenek álmai nője megkeresésében, annak ellenére, amit megérzése súg… Vajon rátalál-e a szerelem Kate-re? Előrébb való-e a kötelezettség az érzéseknél?

Kate karakterét hamar meg fogja szeretni az olvasó; Kate találékony és vág az esze. Az olvasók tanúi lehetnek a főhősnő keserves dilemmájának; előtérbe helyezheti-e önmagát és az érzéseit, vagy a munka és kötelesség mindig meg kell, hogy előzze ezeket? A dilemma eredménye Kate és Slade macska-egér játéka lesz, melyben Kate folyamatosan próbálja elnyomni a vágyait és a Slade iránt érzett vonzalmát; vajon meddig tartható fenn e kínkeserves állapot?

A Keresd a alkalmat egyik erőssége, hogy hangsúlyosak a regény mellékszereplői, melyek az olvasó által könnyen megszerethetőek, valamint az amúgy is szórakoztató regény színfoltjai. A két főszereplő erőteljes karakter; Kate önerőből építette fel a vállalkozását, kitartó és önálló, míg Slade rendkívül gondoskodó húgával kapcsolatban. A szereplők emberiek, rossz és jó tulajdonságokkal egyaránt, így közel érezheti őket magához az olvasó.

A Keresd az alkalmat, egy könnyed hangvételű, humoros, gördülékeny stílusú regény, ideális olvasmány a kikapcsolódni vágyóknak és a romantikus könyvek kedvelőinek. Probst könyve egy olyan regény, mely garantáltan mosolyt csal az olvasó arcára. Jó hír, hogy a sorozat második kötete Keresd a tökéletest címmel megjelent már magyarul, így azoknak, akik a szívükbe zárják az első részt, nem kell várniuk a folytatásra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek