2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

Hollywoodi utazás és okostévé a tét a Paramount Networkon!

Március 15-én indul a filmcsatorna háromhetes kvízjátéka

Három hét, 21 filmes este, 105 fogós kérdés. Különleges filmkvízt hirdet nézőinek a Paramount Network! A helyesen válaszolók közül egy szerencsés filmrajongó négy éjszakás utazást nyerhet Los Angelesbe, ahol egy Paramount filmstúdió VIP-belépővel beleshet a színfalak és a leghíresebb alkotások forgatási helyszínének kulisszái mögé.

Minden tudásukra szükségük lesz a filmimádóknak ahhoz, hogy március 15. és április 4. között minél több helyes választ adjanak a Paramount Network kvízjátékán. Három hét leforgása alatt, 21 estén át láthatják a nézők a csatorna legnépszerűbb alkotásait, amelyekkel kapcsolatban naponta 5 kérdésre kell válaszolniuk. Érdemes a 21.00 órakor kezdődő filmeket minden este követni, hiszen ezek ideje alatt a képernyőn megjelenő két kérdésre adott helyes válasszal 2-2 pontot lehet gyűjteni. Ezzel párhuzamosan online is folyik majd a játék, ahol három kvízkérdésre kell jól válaszolni, amivel 1-1-1 pontot tud a játékos bezsebelni. Aki minimum 36 pontot összegyűjt a játék ideje alatt, az bekerül az április 6-ai sorsolásba, így megnyerheti akár a fő- vagy a különdíjat is!

Megéri játszani, hiszen a csatorna értékes nyereményeket kínál! A győztest – amint azt a járványügyi viszonyok engedik – Los Angelesbe reptetik, és egy speciális VIP-belépővel még a Paramount Pictures filmstúdióba is tehet egy felejthetetlen látogatást. (Amennyiben a nyertes nem élne a lehetőséggel, a legmodernebb televíziók egyikét is megkaphatja az út helyett.) A különdíjas egy Samsung QLED okostévével lesz gazdagabb, de hetente 10 db kanapécsomag is gazdára talál, ami a Paramount Network mozis esték „kötelező kellékeit”; egy kényelmes pulóvert, egy puha takarót és az elengedhetetlen popcornt is tartalmazza.

További információk a kvízjátékról a http://paramountkviz.hu/ oldalon!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek