2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Gibson terhes társaság

Nem nyugszanak a Másnaposok 2. körüli viharos hullámok. Az elmúlt hetekben többször felröppent majd cáfolatára lelt az a hír, hogy a kult-vígjáték meglepetés sztárja Mel Gibson lesz, aki abban a megtiszteltetésben részesül, hogy egy bangkoki tetoválóművészt alakíthat.

Todd Phillips rendező, aki a Másnaposok 500 millió dolláros bevétele és új komédiája, a Robert Downey Jr. és Zach Galifianikis főszereplésével a mozikba kerülő Terhes társaság (Due Date, hazai bemutató: november 4.) várható sikerének köszönhetően bármilyen hírességet megkaphat a filmjébe, most úgy döntött, tisztázza a helyzetet. Bár Phillips igyekezett nagyon szolidáris lenni a sztárral, úgy tűnik, a szereplők és a stáb tagjai közül annyian tiltakoztak a jelenléte ellen, hogy végül, a békesség kedvéért a rendező megszabadult tőle – és Liam Neeson-nal helyettesítette.

– Nem szenzációhajhászásból hívtam Mel Gibson-t a filmbe – jelentette ki a rendező –, és ő nem saját magát játszotta volna. Nem olyan lett volna a feladata, mint Mike Tyson-nak az első részben, inkább olyan, mint Juliette Lewis-nak a Terhes társaság-ban: egy szuperjó színész kap öt percet, hogy egy jelenetet emlékezetessé tegyen. Juliett Lewis elképesztő jó mint kismama/drogdealer, és ha összejön, Gibson is aratott volna. Kár, hogy kimarad.

IC Press

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek