2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF
Fesztivált nyit a Pedrofon zenekar

Fesztivált nyit a Pedrofon zenekar

Fesztivált nyit a Pedrofon zenekarEgyre inkább itt a fesztiválok ideje. Örülnek ennek a fesztiválozók és a zenekarok is: újra itt a lehetőség a találkozásra és a felhőtlen bulizásra. A Pedrofon rock and roll zenekarnál is visszatért a nagyüzem.

Hazánk egyik legtöbbet koncertező rock and roll zenekarának természetesen a tél és a tavasz eleje sem telt tétlenkedéssel, számos helyre hívták őket. A közönség és a szervezők töretlen bizalmát mutatja, hogy több rendezvény visszatérő fellépői.

S ha már a fesztiváloknál tartottunk: a Pedrofon április 30-án a V. ROCKABILLY HAYRIDE nyitózenekara lesz, este 8-kor csapnak a húrok közé. Némileg szomorú hír a vidéken élőknek, hogy a fesztiválra Budapesten kerül sor, egy igazán legendásnak mondható helyszínen, a pesterzsébeti CSILI Művelődési Központban. Sok nagy bulit élt már meg a Nagy Győri István utca épülete, s garantálható, hogy a Pedrofon olyan lendületet ad az induló fesztiválnak, ami egészen zárásig kitart.

Készülnek is a zenészek: a legkedveltebb dalaikkal érkeznek majd, lesz Hungária, Komár László, Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, na meg persze ami egy Pedrofon buliból sem hiányozhat: a zenekar saját átiratú slágerei, amelyek Pedró, a szaxofonos humorát bizonyítják.

Igazi rock and roll és rockabilly fesztivál lesz, kifulladásig, számos fellépő zenekarral:

Sonny és az ő vad marhái, azaz a Wild Cows, a blues és az ősi rockabilly világát hozza el, majd következik a Crazy Cat & the Blue Moons akik a korai Elvis Presley és a Sun Stúdió dalait játsszák a lehető legautentikusabb stílusban.

Az egyik legjobb énekesnő is fellép!

Nitus & the Rollin’ Dice büszkélkedhet egy vadonatúj nagylemezzel, amely Németországban jelent meg és még Pedró is szaxofonozik rajta. Ráadásuk ez a zenekar mondhatja magáénak Magyarország egyik legjobb rockabilly énekesnőjét és gitárosát is.

Az este a RollSkate Boogie lép utoljára a színpadra, méltóképp lezárva a jeles névsort.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

NOVEMBER 14-ÉN VILÁGSZERTE MAGYARORSZÁGRÓL KÖZVETÍTIK ÉLŐBEN A 2021-ES MTV EMA SHOW-T   A 2021-es MTV EMA újra élő show-ként lesz látható világszer…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum