2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Az előző életekről írt könyvet Jekkel Gabriella

Az első regény valódi reinkarnációs utazásokról
Jekkel Gabriella több mint egy évtizede merült el a spirituális világban, majd később maga is segítette az embereket utaztatni hipnózissal és mélymeditációval. A televíziós riporter elmondása szerint több tucat alkalommal járt a korábbi életeiben, és a tapasztalataira alapozva írta meg hazánk és alighanem a világ első valódi élményeken alapuló reinkarnációs utazásokról szóló ezoterikus regényét. Az Életeken át főszereplője három különböző korba csöppen vissza, hogy ezekből erőt merítve teljesítse küldetését a jelen életében.

Bő 15 évvel ezelőtt kezdte el foglalkoztatni az ezotéria és a spiritualitás Jekkel Gabriellát, aki a számára leghitelesebb orvosoktól, szakemberektől sajátította el az utaztatás alapjait, így a hipnózist és a mélymeditációt. Elmondása szerint az elmúlt bő egy évtizedben több tucatnyi alkalommal járt a korábbi életeiben és emellett maga is segített másoknak a spirituális élmény elérésében.

Jekkel Gabriella szerint az utaztatással rendkívüli hatást gyakorolhatunk a jelenlegi életünkre, és olyan korszakokba is visszautazhatunk, amikről nem is tudhattunk korábban.

A televíziós riporter kezdetben a saját tapasztalatait szerette volna könyvbe foglalni, de végül barátai tanácsára úgy döntött, olyan ezoterikus regényt ír, amilyen tudomása szerint még sehol máshol nem jelent meg a világon.

A történet főszereplője Violet, aki élete nagy lehetősége előtt áll: miután befejezte az orvosi egyetemet, egy évet tölthet a damaszkuszi kórházban. Violet élete nagy lehetősége előtt áll: miután befejezte az orvosi egyetemet egy évet tölthet a damaszkuszi kórházban. A lány azonban retteg az úttól az országban dúló véres háborúk miatt, melyek pokollá teszik a hétköznapokat. Nincs vesztegetni való ideje, a döntést hamarosan meg kell hoznia, ám képtelen rá egyedül.

„A regényben Violet három olyan történelmi korszakba utazik vissza, amely engem nagyon érdekel. Az egyik a középkor és a pestis időszaka, a másik II. József uralkodása, a helyszín pedig a schönbrunni kastély, a harmadik pedig a hirosimai atombombázás. A kötet különlegessége, hogy próbáltam a lehető legélethűbben ábrázolni az érintett korszakokat és a pár évvel ezelőtt ostrom alatt álló Szíriát is, ahová a főszereplő el szeretne jutni” – magyarázta a szerző.

A könyv segítségével az olvasó egyfajta személyiségfejlődésen mehet keresztül és minden korábbinál jobban elmerülhet a spiritualitás világában. A regény számos fordulatot tartalmaz és Jekkel Gabriella utazásaira alapozott párbeszédek is fellelhetők benne.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum