2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Zene/könyv/film
  • »
  • A nagysikerű Minecraft rendezvény várja vendégeit február 22-én a Tudományés Technika házában

A nagysikerű Minecraft rendezvény várja vendégeit február 22-én a Tudományés Technika házában

MI AZ A MINECINEMA?
A MineCinema egy családi rendezvény. Az esemény keretein belül egy, a Minecraft világában játszódó film tekinthető meg, melyet Magyarország népszerű youtube videósai írtak, rendeztek, animáltak és szinkronizáltak. A program részét képezi egy exkluzív kisfilm is, valamint interaktív program a jelenlévő tartalomgyártókkal. A rendezvény során lehetőség van találkozni a népszerű videósokkal, dedikálást kérni tőlük és közös képet készíteni velük. A résztvevők különböző ajándékokban is részesülnek.
A RENDEZVÉNY EREDETE
A rendezvénysorozat 2015-ben indult útjára Budapesten. Akkoriban néhány száz fős volt az esemény látogatottsága, ez mostanra több mint 3000 főre növekedett. A nagy sikerre való tekintettel a szervezőség szerette volna több városba is elvinni a rendezvényt, így „vidéki” turné indult.
A LEGÚJABB FILM RÖVID ISMERTETÉSE
Tavaly decemberben debütált a kilencedik film, mely a „Simlis Bandája” címet kapta. A történet a következő:
Homok Birodalom és Gravelia vezetői hosszú háborúskodás után arra a döntésre jutnak, hogy elássák a csatabárdot, és végleg békét kötnek egymással. A béketételt egy szimbolikus smaragd ajándékozásával teszik meg, ám az ékes követ útközben egy ismeretlen banda eltulajdonítja. A smaragd eltűnése nagy viszályt kavar Homok birodalomban, hiszen ha az nem jut időben célba, felbomlik a kialakuló béke. Három fiatal vállalkoztak arra a feladatra, hogy visszaszerzik a békére szánt smaragdot, és eljuttatják Gravelia népéhez, mielőtt egy újabb háború kezdetét venné és a pusztulás szélére sodorná a birodalmakat.
A kilencedik filmet négy vetítési nap alatt már több mint 3600-an tekintették meg Budapesten.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek