2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Milyen dolgokat készítsünk mintás pamutvásznakból?

Milyen dolgokat készítsünk mintás pamutvásznakból?

A mintás pamutvásznak a sokszínűségüknek köszönhetően számos célra felhasználhatóak. Vannak olyanok, akik ránéznek egy mintára, megfognak egy anyagot, és már jön is a megvilágosodás, hogy mit szeretnének csinálni az adott darabból, de sokan vannak, akiknél csak az alkotási vágy jön elő, de nem találják meg a kezükben lévő alapanyagban rejlő lehetőségeket.

A következő bejegyzésben adunk néhány ötletet, hogy mire lehet használni a mintás vásznakat, hátha Te is ihletet kapsz a következő alkotásaidhoz.

 

Klasszikusok a háztartásban

 

A legtöbben a mintás pamutvásznakvásznak láttán automatikusan az ágyneműhuzatokra, függönyökre és terítőkre asszociálnak. Ezzel természetesen semmi probléma nincsen, hiszen a különböző motívumok meghatározhatják a helyiségek hangulatát, és díszítőelemei lehetnek az adott térnek.

 

Te is szeretnéd, ha játékos rajzolatokkal ellátott alapanyagokkal dolgozhatnál a következő projektjeid során? Keresd a mintás pamutvásznakat a K-ELME kínálatában, és találj rá azokra a díszítésekre, amelyek beindítják a Te fantáziádat is!

 

Táskák

 

Egyre nagyobb divatja van a hand made táskáknak, amik nem a fast fashion szabályai szerint készültek, hanem valamilyen egyedi mintázattal vannak ellátva. Erre tökéletes alapot nyújtanak a mintás vásznak, amikkel nem kell új mintákat és sablonokat készítened ahhoz, hogy különlegeset tudj alkotni. És ez nem csak a női táskákra vonatkozik, hanem akár a kismamák számára minden praktikumnak helyet biztosító pelenkázótáskákra is. Erre pedig nemcsak a felnőtt minták megfelelőek, hanem a bohémebb, gyermekekre utaló motívumok is.

 

Óvodai tároló

 

Közeledik a szeptember, amikor is az óvodásoknak szüksége van egy új tárolóra, amiben a holmijukat, váltás felszerelésüket tarthatják. A legtöbb szülő ilyenkor igyekszik egy olyan darabot találni, ami tükrözi a gyermeke személyiségét, hogy egy kis bensőséges színt vigyen azokba a hétköznapokba is, amikor nehezebben megy az óvodában maradás folyamata, és utoléri a csemetéjüket a honvágy érzése.

 

Neszesszer

 

A női táskák mellett a hölgyek másik közkedvelt és elengedhetetlen felszerelése a neszesszer. Ezek a kis szütyők rejtik azokat a tárgyakat, amik szükségesek a mindennapok során, hogy a nők minden eshetőségre felkészülve érezhessék magukat. Alapvető sminktermékek, intimhigiénia, frissítő, rágó: ez mind elhelyezhető ezekben a praktikus kis táskákban, és könnyen egy helyen tarthatóak általuk.

 

Játékzsák

 

A kisgyermekes anyukák tudják, hogy az apró játékok rendben tartása szinte lehetetlen küldetésnek tűnik időnként. Viszont egy praktikus tároló nagyon sokat tud lendíteni a helyzeten. Egy olyan zsák, ami akár játékszőnyegnek is kiteríthető, majd a móka után csak néhány mozdulattal összehúzható, életmentőnek tűnhet egy fárasztó nap végén. De akkor már miért ne készülhetne valamilyen játékosságot sugárzó mintával ellátott anyagból ez a tárgy?

 

Látható, hogy mennyi minden készülhet mintás pamutvászonból. Ideje is egyet megvarrni mindenkinek!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek