2023. 06. 9. péntek

Félix
1 EUR 369 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Megjelent Szolnoki Péter új dala, „Szeretni nem bonyolult” címmel

Megjelent Szolnoki Péter új dala, „Szeretni nem bonyolult” címmel

Szolnoki Péter egy újabb dallal készült. Ezúttal egy fiatal tehetséggel, Gaál Zsófival énekel romantikus duettet.

– Zenészként és énektanárként számomra mindig fontos volt a tehetségek felkarolása és támogatása. Próbálom továbbadni azt a sok jót és bizalmat, amit én kaptam pályám elején az idősebb kollégáimtól. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy bemutathassak egy nagyon tehetséges, sokoldalú fiatal énekes-színésznőt, Gaál Zsófit, aki már nem teljesen ismeretlen a közönség számára, és aki megtisztelt azzal, hogy duettet énekelt velem.
A “Szeretni nem bonyolult” című Duba Gáborral közösen írt dalunkból, családtagjaink főszereplésével és egy rendkívül profi stáb vezényletével varázslatos klipet forgattunk a Festetics-kastélyban – részletezte Szolnoki Péter, aki Gaál Zsófiát kérte fel a közös szerzemény megvalósítására:

– Hatalmas boldogsággal tölt el, hogy az egyik legkiválóbb zenésszel, Szolnoki Péterrel elkészülhetett a közös duettünk, ami nemcsak azért jelent nagyon sokat, mert gyermekkorom egyik legmeghatározóbb énekesével dolgozhattam együtt, hanem, mert a klipben szereplők rendkívül fontos személyek számomra/számunkra. A mai világban, ahol sok nehézséggel és komoly problémákkal szembesülünk nap mint nap, sajnos hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a szeretet, az odafigyelés, a támogatás, az empátia, a megbecsülés, az önzetlenség mennyire szükségszerűek és fontosak az életben, melyek jelentősen megkönnyítik, és szebbé tehetik mindennapjainkat – mondta Gaál Zsófi.

A dal szövegét Duba Gábor írta, akivel már régóta együttműködik Szolnoki Peti, és hoznak létre közösen jobbnál jobb szerzeményeket:

– Egyre bonyolultabb, összetettebb a világ, de elsősorban azért, mert mi azzá tesszük. Pedig az általános értékek – amelyek segítenek eligazodni, segítenek normális emberi módon élni – több ezer éve nem változtak. Bármennyire is felgyorsult körülöttünk minden, ha figyelünk egymásra, ha megértőek, elfogadóak vagyunk, ha engedjük, hogy a szívünk vezessen minket, akkor megtaláljuk a helyünket. Mert lehet, hogy a körülöttünk lévő világot összetettnek, olykor viharosnak érezzük, de szeretni igazán nem bonyolult.

A klip itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=fIRFIhHg_nc

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek