Egyéjszakás kaland a múzeumban: Erotika és Erőszak – A Régészet Sötét Éjszakája
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 14. kedd

&Őrs ünnepli névnapját.
Holnap Henrik napja lesz.
Főoldal Kultúra Kultúra Egyéjszakás kaland a múzeumban: Erotika és Erőszak – A Régészet Sötét Éjszakája
Egyéjszakás kaland a múzeumban: Erotika és Erőszak – A Régészet Sötét Éjszakája PDF Nyomtat Email
2019 május 13., hétfő 11:56

Borzongató és tabudöntögető programmal várja idén májusban látogatóit a Herman Ottó Múzeum, a Régészet Napja alkalmából. Az országos rendezvénysorozat ez úttal a Régészet „sötét” oldalának témái köré rendeződik, amely Miskolcon rendhagyó módon a Régészet Éjszakája lesz. Az interaktív „Egyéjszakás kaland” során az érdeklődők régészek segítségével ismerkedhetnek meg múltunk sötét titkaival, pajzán történeteivel, véres mindennapjaival. A múzeum gyűjteményének legpikánsabb leleteit régészeti „peep show” során leshetik meg, de bepillantást nyerhetnek egy tömegsír feltárásának nyers valóságába is.
Számos meglepetéssel, előadásokkal, műsorokkal és a komoly témák mellett természetesen humorral is várjuk a látogatókat. Az oldott hangulatért a Társalkodó szobában felnőtt korú vendégeink számára borvásárlási lehetőséget is kínálunk a Czemiczki Pincészet válogatott nedűiből.
A program 2019. május 24-én, pénteken 19:00 és 24:00 óra között kerül megrendezésre, a Herman Ottó Múzeum főépületében (Görgey A. u. 28.). A sajtó képviselőit a rendezvény napján 18:00 órai kezdettel szeretettel invitáljuk egy a programot megelőző sajtónyilvános tájékoztatóra.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött és kizárólag a rendezvényhez kapcsolódó programok helyszíneire érvényes! Belépés csak 16 év felett!
A 15 -15 fős turnusok óránként indulnak, A és B csoportra bontva, az Erotika és Erőszak termekben félóránként váltva egymást.
A tematikus programokon való részvételt követően, a Társalkodó szobában további beszélgetési lehetőségre invitáljuk vendégeinket!
További részletek: www.facebook.com/regeszet.hermuz és
https://www.facebook.com/events/2055887314704829/blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások