2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

XVIII. Nagytábor

A Kalandok és Álmok Szakmai Műhely 2019. augusztus 4-9. között tarja XVIII. Nagytáborát külhoni és magyarországi pedagógusok számára.
De mi is a Nagytábor?

Azoknak a gyermekekkel és fiatal felnőttekkel foglalkozó pedagógusoknak és más szakembereknek kínálunk továbbképzést, akiknek elegük van a négy fal közt tartott tanórákból és nincs kedvük a nyarukból 5 napot egy újabb unalmas pedagógus-továbbképzésre, előadásmaratonra áldozni. Azoknak, akik úgy gondolják, hogy a frontális oktatás ideje lejárt. Idén 18. éve, hogy minden nyáron megrendezzük a Kalandok és Álmok Nagytábort, mely különböző témákban élménypedagógiai módszerekre épülő továbbképzést kínál gyermekekkel és fiatalokkal foglalkozó szakembereknek és mindenkinek, aki a téma iránt érdeklődik.  Célunk, hogy a résztvevők az élménypedagógiát, mint önálló pedagógiai megközelítést, a saját bőrükön ismerhessék meg és élhessék át, megtapasztalva, hogy miként vehetik rá a diákjaikat, hogy próbára tegyék önmagukat. Egymás között értik meg, hogyan lehetnek a gyerekek aktív és cselekvő részesei és irányítói saját nevelési és fejlesztési folyamatuknak.

Nem egyszerűen egy akkreditált pedagógus-továbbképzést ajánlunk, hanem egy új szemléletet, rengeteg élményt, tapasztalatot, azonnal használható technikákat

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek