2023. 12. 1. péntek

Elza
1 EUR 380 HUF
1 GBP 441 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Vattacukor, kalandjáték, élő tehetségkutató show – egész napos rendezvénysorozattal indul az évad a miskolci színházban

Vattacukor, kalandjáték, élő tehetségkutató show – egész napos rendezvénysorozattal indul az évad a miskolci színházban

Idén is szabadtéri rendezvénnyel kezdődik az évad a Miskolci Nemzeti Színházban szeptember 2-án. A Déryné-kertben délelőtt kalandjáték és óriásszínező várja a gyerekeket, a színpadon musicalmesék, a színházi zenekar koncertje és a Miskolci Balett műsora szórakoztatja a közönséget. Este a népszerű televíziós tehetségkutató mintájára Miskolc’s Got Talent címen játékos versenyt hirdet a színház különleges fődíjjal.
Az idei évadnyitó rendezvényen a korábbi évek népszerű programjai mellett meglepetésekkel és újdonsággal is várják a színházbarátokat Miskolcon. Délelőtt családi programokkal készül a színház: a színpadon a jövő évad repertoárjából láthatnak részleteket, a zenekar és a Miskolci Balett is műsorral készül. Idén is lehet vezényelni a színház zenekarát, megnyílik a Selfie-Pont, bárki készíthet fotót a színművészekkel. A kicsiket óriásszínező és musicalmesék várják.
Kalandjátékra hívják a színészek és táncosok idén is a gyerekeket. Minden kalandvágyó kisgyerek jelentkezését várjuk, hogy egy fantasztikus délelőttöt töltsenek a mesék birodalmában! A Félőlény című zenés mesejáték bemutatójához kapcsolódva az előadás szereplői különleges labirintuson vezetik végig a kicsiket, ahol játékos feladatok várják őket. A játékon 6-12 éves kor közötti gyerekek vehetnek részt, előzetes regisztráció után! Jelentkezni a miskolcinemzeti@gmail.com e-mail címen lehet névvel, telefonszámmal, e-mail címmel. Kérjük, a levélben tüntessék fel a gyermek életkorát is!
Nem késett még el az sem, aki bérletet akar váltani, hiszen számos kedvezménnyel és ajándékkal várjuk aznap a vásárlókat: a szeptember 2-án bérletet váltó nézőink közül egy szerencsés nyertes visszakapja bérlete árát! Minden vásárlónk hazavihet egy plakátot a tavalyi évad bemutatói közül, amelyet színészeink kérésre dedikálnak is!
Este 8 órától különleges show-val készül a színház. Idén először meghirdetik a népszerű televíziós tehetségkutató mintájára a Miskolc’s Got Talent című játékos versenyt, különleges fődíjjal. A vetélkedőre három kategóriában – színház, zene, tánc – várják a 14 évnél idősebb jelentkezőket. A produkciók előválogatásához augusztus 29-ig egy videós anyagot várnak rövid bemutatkozással és a versenyprodukcióval a castingmnsz@gmail.com címre a jelentkezési kategória, név, lakcím, e-mail cím és telefonszám feltüntetésével. Az előválogatás után behívott versenyzők a Nagyszínház színpadán igazi közönség előtt mutathatják meg magukat. A produkciókat színészekből álló szakmai zsűri értékeli. Fődíj: a három kategória győztesei egyedülálló lehetőségként bekerülnek a Miskolci Nemzeti Színház 2018-2019-es évadának musical bemutatójába, a Hello, Dolly!-ba. A műsort színészeink produkciói is színesítik, rengeteg humorral és meglepetéssel.
A hagyományokhoz híven idén is látványos fényfestéssel zárul majd az este a Déryné-kertben: a Színészlakások falán elevenedik meg a színház 195. évada!
Szeptember 2-án nekem is Itt a helyem! a Miskolci Nemzeti Színház évadnyitó rendezvényén!

Részletes programok:

Délelőtti programok:

10:00-10:30     Mesés varázslat: Rajzfilmslágerek és musical dalok művészeink előadásában

10:30-11:00    Játékos próbatételek a Félőlénnyel! – Kalandjáték 6-12 éves gyerekeknek. A program előzetes regisztrációhoz kötött!

10:30-11:00     A Miskolci Balett műsora
Közben: Ismerje meg a Miskolci Balett új tagjait! – a társulat három új táncosa bemutatkozik a miskolci közönségnek!

11:00-11:45     A Miskolci Nemzeti Színház zenekarának szabadtéri koncertje
Közben: Vezényeld a zenekart – nálunk bárki karmesterré válhat!

11:45-12:30     Operett és musical slágerek élőben: A 2018-2019-es évad zenés bemutatóinak népszerű slágereiből ad ízelítőt a társulat.

Esti programok:
20:00-22:00: I. Miskolc’s Got Talent Show – játékos tehetségkutató verseny a Nagyszínházban

22:00-22:10:    Fényfestés a Déryné-kertben!

Egész napos programok:

•    Édes élmény nem csak gyerekeknek! – színművészeink saját készítésű vattacukorral várják az édesszájú kicsiket és nagyokat!
•    Félőlény óriásszínező – az elkészült alkotást az előadás premierjén kiállítjuk a Kamaraszínház előterében!
•    Arcfestés, jelmezpróba
•    Váltsa meg bérletét aznap és szerezzen dedikált plakátot!
•    Nyerje vissza bérlete árát! A szeptember 2-án bérletet váltó nézőink közül egy szerencsés nyertes visszakapja bérlete árát!
•    Legyen Ön is kampányarc – Készítsen saját plakátot színészeinkkel! Keresse A Szelfi Pontot!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek