2022. 05. 23. hétfő

Dezső
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

Városi versmondó verseny 1956 tiszteletére

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 62. évfordulója tiszteletére városi versmondó versenyt hirdet középiskolás korú tanulók számára a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár.

Október 23. tiszteletére ismét meghirdeti a városi versmondó versenyt a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár. A hagyományoknak megfelelően középiskolás korú tanulók jelentkezését várják iskolájukon keresztül, és minden miskolci intézményből 3-3 diák vehet részt a versenyen.
Nevezési határidő: október 10., szerda délután 4 óra, a nevezési lapot a könyvtár honlapjáról lehet letölteni (www.rfmlib.hu). A versmondókat október 15-én, hétfőn délután 1 órára várják a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár előadótermében (Görgey Artúr u. 11.) tartandó döntőre. A versenyen részt vevő valamennyi tanuló ajándékot kap, az első helyezettet pedig felkérik a jövő évi városi költészet napi ünnepségen való közreműködésre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum