2022. 01. 26. szerda

Paula, Vanda
1 EUR 359 HUF
1 GBP 429 HUF

Vállalkozók farsangi bálja

Megválasztották a “Bál üzletasszonyát”

Szombaton este a Palotaszállóban báloztak a vállalkozók, üzletemberek, pénzügyi szakemberek. A jó hangulatú mulatság fővédnöke Mengyi Roland, a BAZ megyei Közgyűlés elnöke, pohárköszöntőjében azt hangsúlyozta, hogy nagyon fontosak ezek a találkozások is, hiszen a napi feszültség, és munka után mindenkinek kell a feltöltődés.

A nyitótáncot a Revital Táncegyüttes mutatta be, majd a vacsora után is Ők hívták pörgős táncba a báli közönséget. A műsor Házibuli volt Attilával. A kitűnő vacsorát a Palotaszálló séfjei alkották meg, s az előételből nem maradhatott ki a kocsonya sem. Megválasztották a “Bál üzletasszonyát” is, amelyet a kitöltött kérdőívek alapján lapunk főszerkesztője, Orosz B. Erika nyert el. A díjat a BAZ megyei Közgyűlés elnöke adta át. A tombolasorsolás után a tánc hajnalig tartott, s a jó hangulatról a Synpatik együttes gondoskodott.

 

 

További képek a galériában!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A fény ünnepe
A Részvétel Hete záróprogramja a PONTközPONTban Pezsgés, változatosság, közösségépítés és „fényes” programok. A PONTközPONT volt az utolsó helyszín…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum