2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF
Utolér

Utolér

UtolérMindenkinek van múltja.

És mindenki magával cipeli.

Néhány óra – ennyi is elég, hogy örökre megváltozzon az életed. Három hétköznapi tragédia zajlik le ez idő alatt egy mai kelet-európai nagyváros peremvidékén. Egy túlhajszolt pincérnő kisfiát azzal gyanúsítják, hogy köze lehet osztálytársa eltűnéséhez. A fiúcska elárulja anyjának, hogy barátja valójában testnevelés tanáruk házában van bezárva… Egy lelkileg összetört mentőorvos fölismeri betegében a férfit, aki évekkel ezelőtt megölte kisfiát.

A doktor választás elé kerül: meg kéne, hogy mentse ennek az embernek az életét, vagy élnie kéne a bosszú lehetőségével? A karrierje végén álló gyorskorcsolyázónőt egy titokzatos öregember kezdi el követni. A haldokló vénember hamarosan megzsarolja a nőt egy szörnyű bűnnel, melyet a múltban elkövetett… Hat átlagember krízishelyzetben. Vajon hogyan vizsgázik az utca embere extrém szituációkban? És mi köti össze sorsukat? Az ‘Utolér’ egy több szálon futó dráma és egy határokat feszegető thriller, mely sötét utazásra repít minket, hogy fölfedezzük, miféle borzalmak rejtőznek szomszédjaink ajtaja mögött.

 

A Miskolci Filmalap és a Európa Film & Communications Kft. 2009. tegnap Miskolctapolcán tartotta az Utolér című film sajtónapját, ahol találkozhattak az újságírók Tóth Péter Miklós – producerrel, Dyga Zsombor rendezővel,Lovas Balázs forgatókönyvíróval és a film szereplőivel. A borsodi megyeszékhelyen összesen 61 helyszínen készülő thriller stábja novemberben érkezett a városba, és egészen karácsonyig dolgozik. A 240 millió forintos költségvetésű mozi angol nyelvű lesz..

Utolér

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek