2022. 05. 23. hétfő

Dezső
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Újranyit a Miskolci Művészetek Háza Uránia és Béke Art Moziterme

Újranyit a Miskolci Művészetek Háza Uránia és Béke Art Moziterme

A vészhelyzet megszűnésével egyidejűleg engedélyezték a mozik újranyitását. A Miskolci Művészetek Háza Uránia és Béke Art mozitermei 2020. június 25-től újra megnyitnak. A részletes moziműsorról a www.cinemis.hu oldalon tájékozódhatnak.

 Az első hetekben a március hónapban kényszerűen elmaradt előadások filmjeit tűzik ismét műsorra és sor kerül a rendkívül népszerű Miskolc Filmklub sorozat utolsó, eredetileg április elejére kitűzött ingyenes vetítéseinek megtartására július 4-én és 5-én. A következő hónapokban pedig változatos filmösszeállításokkal, tematikus sorozatokkal és új művészfilmekkel várják vissza a nézőket.

 

A kényszerű leállás ideje alatt a Nemzeti Kulturális Alap 100%-os pályázati támogatásával a Béke moziterem effekt hangszóróinak cseréjére került sor, így megújult hangtechnikával élvezhetik a nézők az előadásokat.

Újdonságként bevezetésre került a gyors és biztonságos bankkártyás fizetési lehetőség is. A jegypénztár minden nap 15:00-tól 20:00 óráig tart nyitva

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum