2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Újra Szív-hang koncert várandósoknak a Miskolci Szimfonikus Zenekarral

Újra Szív-hang koncert várandósoknak a Miskolci Szimfonikus Zenekarral

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Miskolci Szimfonikus Zenekar február 21-én megismétli januári Szív-hang című koncertjét. A Szív-hang az együttes idén indult hangversenysorozata, mely kifejezetten a várandós kismamák és kísérőik számára nyújt különleges zenei élményeket.

A sorozat forgatókönyvírója és műsorvezetője Bukáné Kaskötő Marietta zenetudós, aki relaxációs gyakorlatokkal, interaktív feladatokkal és a várandóssághoz kapcsolódó hasznos tudnivalókkal is szolgál a kismamák és kísérőik számára. Arra is lehetőség nyílik, hogy a résztvevők a komolyzene segítségével kapcsolatot teremtsenek magzatukkal, és megfigyeljék a muzsika pozitív hatásait. A koncerten figyelembe veszik a kismamák speciális igényeit is, ezért a kényelmes székek ezúttal is a Művészetek Háza színpadán kapnak helyet, ahol a zenei hatások mellett számos fény-, és íz hatással is fokozzák majd a koncertélményt.

A kismamakoncert február 21-én, szombaton délután négy órakor a Művészetek Háza színpadán kerül megrendezésre. A különleges hangulati elemek és környezet miatt jegyek korlátozott számban kaphatók a Miskolci Kulturális Központ jegypénztárában, valamint a Filharmónia miskolci irodájában. Bővebb információ a www.mso.hu oldalon.
2015.  február 21. 16:00

Művészetek Háza, Színpad

Miskolci Szimfonikus Zenekar

Forgatókönyvíró és műsorvezető: Bukáné Kaskötő Marietta

A koncert műsora a január 17-i koncert ismétlése

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…