2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Több száz idős embernek énekelt Balázs Klári és Korda György

Több száz idős embernek énekelt Balázs Klári és Korda György

A sztárházaspár Kazincbarcikára látogatott el, hogy a helyi szépkorúaknak adjanak műsort. Balázs Klári arra is kihasználta az alkalmat, hogy férjének megmutassa a szívéhez közel álló várost.

A Kazincbarcikán élő szépkorúakat köszöntötte a város önkormányzata, több száz idős volt kíváncsi a Korda házaspár műsorára. Balázs Klári a városi televíziónak és a közönségnek is elmesélte, hogy általános iskola hetedik osztályában Kazincbarcikán tanult.

„Kellemes nosztalgiával töltött el, hogy visszatérhettem Kazincbarcikára. Annak idején a központi általános iskolában tanultam, ami azóta már innovációs központként funkcionál” – mondta Balázs Klári, aki arra is visszaemlékezett, amikor 1978-79 körül a helyi színházteremben adott műsort, akkor még Korda Györgyöt nem ismerte.

Ezúttal azonban férjével együtt érkezett a városba, hogy több száz idős helyi lakosnak adjanak műsort.

„Gyurinak is megmutattam a várost, amihez annyi emlék köt. A koncert pedig szintén remekül sikerült, a szépkorú vendégek fiatalokat meghazudtoló módon táncoltak és énekeltek. Boldogsággal és szeretettel feltöltődve megyünk haza” – tette hozzá Balázs Klári.

Szitka Péter polgármester a programon köszöntött minden vendéget, majd beszédében azt hangsúlyozta, mennyire hálás lehet a fiatal generáció, hogy a jelenleg már szépkorúak által megteremtett környezetben, odafigyelésben, törődésben nőhetett fel.

Az esemény egy egész hónapos programsorozatot indított el a városban, melyben színes és érdekes programokkal, előadásokkal várják az érdeklődőket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek