2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Több mint 500 szeretetküldemény

Idén is útnak indultak a Bosch cipősdobozai

 A Vöröskereszt segítségével értek célba az adományok
 Játék, ruha, élelmiszer a rászorulóknak

A Bosch tavaly rendezte meg először karácsonyi cipősdoboz akcióját, amelynek során több száz doboznyi ajándékot juttattak el a rászorulóknak. A sikeren felbuzdulva a magyarországi Bosch csoport vezető-utánpótlás programjának (Junior Managers Program, JMP) résztvevői idén is gyűjtést szerveztek a munkatársak körében Budapesten, Hatvanban és Miskolcon. A Bosch munkavállalók szorgos játék- és ajándékgyűjtésének eredményeként december folyamán több mint 500 „szeretetdoboz” indult útjára, hogy karácsonyig megérkezzen a rászoruló családokhoz.

A játékokkal, ruhákkal, élelmiszerekkel telerakott dobozokat az ünnepek előtt adják a segítő szervezeteknek. A budapesti és hatvani csomagok rászorulókhoz történő eljuttatásában idén a Vöröskereszt segít, az ő közreműködésükkel a Budapesten összegyűlt adományokat a csepeli Családok Átmeneti Otthonának, a hatvani munkavállalók által összegyűjtött adományokat pedig a város Lesznai Anna Általános Iskolájának fogyatékos diákjai kapják. A miskolci Bosch gyárak munkatársai által összegyűjtött ajándékok a rászoruló, gyermekes családokat segítő Zsófi Csodavár Egyesület, valamint a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény gyermekeinek arcára varázsolnak mosolyt. „Hálás vagyok a fiatalabb generációnak, hogy ennyire magukénak érzik a Bosch egyik legfontosabb alapértékét, a szociális érzékenységet és büszkeséggel tölt el, hogy ennyi kollégában megvan a segítő szándék, amellett, hogy a munkájukban is kiválóan teljesítenek.” – mondta Daniel Korioth, a magyarországi Bosch csoport vezetője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Az idén másodszorra rendezzük meg a Tiszta Sziget programot, ami már az előző évben is sok embert megmozgatott.        …