2022. 06. 30. csütörtök

Pál
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

TÁRLATTÚRA Miskolc belvárosában

Kedves múzeumbarát!

A 25 éves NKA programsorozathoz is csatlakozó Kulturális örökségtúrák – melynek része a Herman Ottó Múzeum által szervezett TÁRLATTÚRA  is –  országos túrasorozat ünnepélyes megnyitója a Diósgyőri várban lesz 2018. október 14-én 10 órától, melyre minden érdeklődőt várnak a szervezők, a részvétel regisztrációhoz kötött, ezt megteheti a Jelentkezési lap link kitöltésével és a helyszínen 9.00-10.00 óra között.

Szeretettel hívom a múzeum túráira:

TÁRLATTÚRA – 2018. október 14-én, vasárnap 12.00 órakor indul a múzeum Görgey utcai főépületéből (Miskolc, Görgey u. 28.), gyülekező 11:30-tól. Útvonal: Pannon-tenger Múzeum, Papszeri Kiállítási Épület, Színészmúzeum, Petró-ház. A túrához kapcsolódó játékról minden résztvevő részletes tájékoztatást kap induláskor.  A túrára előzetes, külön regisztráció nem szükséges. Részletek a múzeum közösségi oldalán olvashatók: Tárlattúra Miskolc belvárosában

BÜKKI KERÉKPÁRTÚRA – 2018. október 14-én vasárnap 11 órakor a Diósgyőri várból indul. A túra résztvevői önállóan, saját kerékpárjukkal teljesíthetik a bükki örökség-helyszíneket érintő útvonalat. Autóval parkolás a Diósgyőri Vár parkolójában, a túra kiinduló és befejező állomásán. Az útvonal végig aszfaltozott országúton, a forgalomban halad. Útvonal:  Diósgyőri vár – Majális-park – Lillafüred – Herman Ottó Emlékház (Erzsébet sétány 33.) – Lillafüred – Újmassa, Fazola-őskohó – Lillafüred – Diósgyőri vár (23,8 km, szintemelkedés 200 m). A részvételt is igazoló játéklap a várban és a Herman Ottó Emlékházban kérhető.

További információ Vass Nóra szervezőtől  a muzeumkommunikacio@gmail.com címen, vagy a +3646/560-170/121 telefonszám kérhető.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hogyan védhetjük ki, hogy mobiltelefonjainkat lehallgatásra használják?   Amióta az emberiség kommunikációs eszközöket használ, azóta vanna…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum