2021. 12. 3. péntek

Ferenc, Olívia
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

Szigorítások miatti változások a ZsÖK-nél

A hétfőn bejelentett szigorítások nyomán elmaradnak a pécsi Zsolnay Örökségkezelő NKft. programjai a cég minden helyszínén; ugyanakkor a ZsÖK szeretne pozitív élményekkel kedveskedni az érdeklődőknek, így keresi a lehetőségeket akár az online térben, akár a szabályozás által engedélyezett kültéri látnivalók létrehozásával.

A koronavírus miatt bevezetett szigorító szabályozások értelmében november 11-től bezárnak a ZsÖK kiállításai, látnivalói, valamint szünetelnek a programok a Zsolnay Kulturális Negyedben, a Kodály Központban, a Művészetek és Irodalom Házában, a világörökségi helyszíneken, valamint a Pécsi Galériában – a jelenlegi helyzet szerint a következő egy hónapban. Sok programnak már ismert az új időpontja, amelyekre a megvásárolt jegyek érvényesek lesznek.

Az időszakos kiállítások kapcsán videók és online tartalmak készülnek, de a szervezők megvizsgálják annak lehetőségét is, hogy esetleg kültérről látható alkotásokat is közzétegyenek. Egyes programok kapcsán igyekszik kidolgozni a ZsÖK az online közvetítés lehetőségét. Ennek első állomása a Zsolnay Színház Reloaded * Háy János: A lány, aki hozott lélekből dolgozott című darab streamelése lesz.

A személyesen megvásárolt jegyek visszaválthatók lesznek a Művészetek és Irodalom Házában, valamint a Zsolnay Kulturális Negyed Látogatóközpontjában és a Zsolnay Infopont&Shopban. Ezen helyszínek nyitvatartása megtalálható a honlapon. Az online vásárolt jegyek a Jegymesternek (info@jegymester.hu címre) írt e-mail útján válthatók vissza.

A Zsolnay Infopont és Shopban a Zsolnay-termékek, ékszerek és ajándéktárgyak mellett lehetőség van megvásárolni a ZsÖK ajándékutalványát is.

Köszönjük látogatóink megértését és türelmét.
Az aktuális információkat folyamatosan közöljük a cég honlapjain és Facebook felületein.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum