2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Szezonalitás a reklámajándékok világában

A feliratos pólók és világító szilikon karkötők divatja, avagy az ajándékban is létezik szezonalitás!
Általánosságban megállapíthatjuk, hogy mikor végre itt a nyár, és kellemesen meleg az idő, mindenki szépen lassan elkezd kivonulni a strandokra, vagy épp kirándulni a hegyekbe. Ilyenkor alapvetően megnő azoknak a tárgyaknak az eladási rátája, amiket ilyenkor magukkal visznek az emberek. A karácsonyi hajcihőkor pedig mindent ellepnek a csillagok, fenyőágak és egyéb ilyenkor használatos díszítő motívumok.

Vibráló színek, szilikon karkötők, törölközők, rajtuk a végeket hirdető feliratok

A nyarak általánosságban a fesztiválokról, strandolásról szólnak. Mi lenne jobb időszak apró reklámajándékok kiosztására? A strandfesztiválokon egyébként is tombolnak a különböző anyagból készült karkötők, emellé is akár tökéletesen passzolhatnak a cégeket hirdető feliratos, akár neon színű karkötők!

A világító, élénk, vibráló színekben játszó szilikon karkötők a legolcsóbb választások közé tartoznak! Akik nagy mennyiségben szeretnének feliratozható ajándékkal előrukkolni, de nem szeretnének vagyonokat kiadni rá, annak ez az ajánlat bizonyára az egyik legkedvezőbb. Hogy van-e más lehetőség? Ha nagy feliratot szeretnénk elhelyezni, mindezt a nyári hónapokban, akkor a legideálisabb választás a törölköző!

Ezen minden fontos információt meg lehet jeleníteni, ráadásul a strandon, ha élénk színt választunk a törölközőnek, bizonyára minden fürdeni vágyónak felkelti majd az érdeklődését, és ha már időt tölt a megfigyeléssel, az információk megragadnak majd az emlékezetében is.

Egységben az erő: a feliratos pólók megrendelésével!

A felirattal ellátott pólók különleges helyen vannak a reklámajándékok között, rengeteg cégnek esik erre a választása. Hogy miért? Mert ezekkel lehet egységesített külsőt biztosítani a cégnek. Hogy kik választják leginkább ezeket a feliratos felsőket? Leginkább a szolgáltatói szférában és a kereskedelemben dolgozók köreiben a legnépszerűbbek.

Mikor megrendeljük a feliratos pólókat, van egy dolog, amelyben biztosak lehetünk: a minőség tökéletes lesz, hiszen a legkiválóbb anyagokkal tudunk dolgozni elérhető áron, és ez az egyik legfontosabb kritériuma, mikor egységes ruhadarabokat rendelünk.

Nem szabad azonban arról sem elfeledkeznünk, hogy a feliratos pólók készíttetése nem csupán cégek számára áll fent, mint lehetőség! Mire gondolunk? Az egységes megjelenés gyermekekkel foglalkozó intézményeknek is egy egyszerű, de ötletes megoldás, ha a diákok egyenpólót kapnak beiratkozáskor.

Egy legény vagy leánybúcsú alkalmával is például egy egyenpóló nem csupán ötletes, de örök emlékként is megmaradhat mind a jegyeseknek, mind pedig a barátaiknak. Karácsonyra, születésnapra sem utolsó ötlet egy jópofa szöveggel ellátott pólót választani, ez az ajándék bizonyára mindenkinek elnyeri a tetszését.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek